Не мога да разбера гаджето си. Срамува ли се да ми ги представи, или просто не е сериозно и не иска да го направи?

Запознах се с Робърт преди три години и почти веднага започнахме да изграждаме връзка. Все още не сме стигнали до предложението за брак, но той уверено казва, че просто се подготвя за това, защото иска да прекара остатъка от живота си с мен.

И може би бих му повярвала, той умее да говори добре, но не мога да не си помисля, че нещо не е наред, защото все още не ме е представил на приятелите си. Никога не сме ходили на почивка с тях или не сме празнували празник. Въпреки че той познава всичките ми приятели и често ходим заедно на почивка, те дори го канят на рождените си дни.

Не мога да разбера приятеля си. Дали се срамува да ми ги представи, или това просто не е сериозно и той не иска да го направи?

Същото е и с родителите ми. Той не бърза да се запознае с моите, сякаш ще им предложи, а после ще дойде да ме ухажва. А и не иска да ме запознава с родителите си, сякаш са много строги и могат да разберат нещо погрешно, затова трябва да изчакаме годежа.

Имаме връзка от три години, а аз изобщо не го познавам.

Един ден, когато с приятелката ми се разхождахме из града, забелязах Робърт с група момчета наблизо, той също ме забеляза, но се обърна настрани. След това разбрах, че той не иска да се приближавам до тях, но все пак реших да го направя.

Приближих се и прегърнах момчето и забелязах как всички ме погледнаха изненадано.

– “Момчета, това е един мой добър приятел!” – каза той и бързо се измъкна от ръцете ми.

 

 

Rate article
Не мога да разбера гаджето си. Срамува ли се да ми ги представи, или просто не е сериозно и не иска да го направи?