– Напълно ли сте се изгубили? Вместо да правиш този цирк, можеше просто да поговориш с мен за всичко! А сега цялото семейство знае за лъжите ти!

Още от малка Виктория знае точно какъв живот иска да води в бъдеще. Той беше да бъде безгрижен и сигурен, да инвестира възможно най-малко и да получава възможно най-много. Всичко обаче си имаше своята цена. Затова от ранна възраст момичето винаги се грижело за себе си и за външния си вид, фигурата и интелигентността си. Трябваше да усъвършенства идеалните си качества, за да може да свали някой богат господин. Такива жени не се купуват за нищо.

Виктория се запозна със Стивън миналата година. Той беше истинският мъж от нейните мечти. Имаше тристаен апартамент в центъра, собствена кола и печеливш бизнес – всичко, от което се нуждае красавица като нея. Още след първата седмица общуване Виктория знаеше, че този човек трябва да се ожени за нея. И това трябва да стане възможно най-скоро, преди да се е намерил някой по-умен от нея.

Самият живот накара момичето да се превърне в истинска актриса и да използва всичко, което бе усъвършенствала с години. Ясно е, че Стивън не можа да устои. Той също така много я харесваше.

Всичко вървеше по план, така че Виктория се отпусна малко. Но на едно от партитата, където младежът представил бъдещата булка на приятелите си, Виктория разбрала, че това не е краят на въпроса. Оказало се, че тя имала много конкуренти. Всички те също се въртели около богаташа, опитвайки се да получат лакомство за себе си. Затова тя трябваше да действа незабавно.

Трябваше да стигне до крайности.

Още на следващата сутрин Виктория съобщила на Стивън, че е бременна с неговото дете.

Тя излъга, за да не може той да се измъкне и да избегне сватбата. Младият мъж сам, като съвестен гражданин, завел момичето в службата по вписванията. Той смятал, че няма време за отлагане – любимата му била бременна. А самата Виктория дори не се притеснявала. Беше убедена, че щом са подписали договора, истинската бременност не е толкова далеч.

Искаше й се да отпразнува годежа. Затова Виктория събра приятелите си в един бар и те щастливо изпратиха приятелката си до олтара, като измиха всичко с червено полусладко. Героинята на повода беше изпила най-много алкохол. Всичко било толкова зле, че се наложило да се обадят на Стивън да дойде за нея.

След няколко минути новоизлюпеният съпруг вече бил там.

– Какво си й направил? Защо я напихте? Тя е бременна!

– Разбира се, че е бременна. Тя дори не ни каза нищо за бременността. Спомена само за сватбата.

Стивън се замисли за това. Той взе предвид тези думи на приятелите си и реши, че ще трябва да проведе сериозен разговор със съпругата си веднага щом заспи. На следващата сутрин Виктория едва се изправи от леглото.

Стивън изчака, докато любимата му се опомни, и ѝ направи нов тест. Като например, отиди и ми докажи, че скоро ще станем родители.

Момичето се опита да си намери оправдания, но все пак се разплака и призна всичко.

– Имаш толкова много почитатели! Преди да се усетя, ще бъдеш с друг! А аз не съм искала това!

– За кого говориш? За какви момичета?

– Онази красавица от партито, която постоянно те гледаше!

– Сигурно си се побъркал! Трябваше да говориш с мен нормално, вместо да правиш цирк от това! Това беше братовчедка ми. Тя живее в Англия. И току-що дойде тук за няколко дни, за да посети семейството си. Дори не знаех, че си способна на това, Виктория.

– Съжалявам. Направих всичко това за нас – момичето изми сълзите си.

– За нас? Е, не знам какво си искала, но засега отменям сватбата. Трябва да помисля, преди да градя бъдеще с теб.

Сватбата така и не се състоя. Стивън се опита да обясни на Виктория, че не може повече да живее с човек, който се измъква по такъв начин. А и е малко вероятно тя да е направила всичко това заради искрена любов към него. Когато обичаш, не си позволяваш да манипулираш чувствата на другите.

А вие какво мислите за действията на Виктория?

Rate article
– Напълно ли сте се изгубили? Вместо да правиш този цирк, можеше просто да поговориш с мен за всичко! А сега цялото семейство знае за лъжите ти!