На втория ден след сватбата Алиса се почувствала много зле. Извикаха линейка и я прегледаха. Робърт дълго време не можеше да се възстанови след разговора с лекаря.

Робърт разбрал за изневярата на съпругата си, Алиса сама му разказала за това и жалостиво го помолила да ѝ прости. Той не можеше да си представи как Алиса може да направи такова нещо. Макар че тя често вършеше необмислени неща. На втория ден след сватбата Алиса казала на Робърт, че е взела заем и сега двамата трябва да го върнат. Тогава Робърт забелязал, че съпругата му внезапно се е разболяла, и била извикана линейка. Оказа се, че Алис е загубила бременността си, а това са последствията – усложнения. А Робърт дори не е знаел, че съпругата му е бременна.
– “Просто сега и двамата работим добре, имаме много пари, не искам да развалям финансовата ни картина с дете.
А сега и предателството… За да прости по някакъв начин на съпруга си, Алиса сама измислила страхотен план: Робърт също трябва да ѝ изневери, за да няма угризения на съвестта. Самата Алис намери красива приятелка за съпруга си, висока блондинка с красива фигура. Но Робърт не можеше да го направи… не можеше да се опомни от абсурдността на ситуацията.
– “Ти не си ли мъж или нещо подобно?” – попита го същата блондинка.
– “Аз съм просто един нормален човек и не мога да изневеря на жена си нарочно.

Робърт се прибра вкъщи в лошо настроение, не искаше да говори с Алис, просто не искаше да я вижда. Той си събра нещата и се премести при един приятел. След известно време Алис се обади на Робърт и му каза:
-Бременна съм, така че все пак ще трябва да се върнеш при семейството си.

Но Робърт вече нямаше нужда нито от Алис, нито от бебето, нито от семейството. В магазина той отново срещна същата блондинка:
-“Защо си тук? Мислех, че планът на Алис да забременее е проработил.

Робърт осъзна, че нещо не е наред. Той изисква да види ултразвуковите снимки на съпругата си или лекарското удостоверение за бременност.
– “Защо не повярваш на думите ми?
– “Не и след твоето предателство, не вярвам.

Алиса няма какво да покаже на съпруга си, така че той разбира, че тя отново го е измамила. Робърт подава молба за развод.

 

Rate article
На втория ден след сватбата Алиса се почувствала много зле. Извикаха линейка и я прегледаха. Робърт дълго време не можеше да се възстанови след разговора с лекаря.