На сватбата си 35-годишната Моника оставя място за починалия си син и никога не е очаквала, че този гост ще дойде на тържеството ѝ!

Тази история си заслужава да бъде прочетена от всеки. Тази история започва, когато Моника е на 33 години, а синът ѝ е на 15 години и е починал.

Тя преживявала тази загуба дълго и мъчително, но осъзнала, че животът ѝ не е приключил. Година по-късно тя се запознава с Марк. Той беше въплъщение на всичките ѝ мечти, затова, когато я помоли да се омъжи за него, тя се съгласи без колебание. На сватбата не забравила и за сина си и му оставила място на масата и послание. Марк знаел за намеренията на жената и решил да я изненада с още една – да я запознае с някой специален човек    .

Пред нея се появява младо момиче и въпреки че са минали 2 години, Моника веднага разпознава непознатата като момичето, на което е трансплантирано сърцето след смъртта на сина ѝ. Младоженецът разбрал колко много Моника би искала синът ѝ да бъде с нея на такъв важен празник, затова решил, че сърцето му определено ще бъде с тях на този празник.

“Уговорих се с Анна веднага след като ти ми каза “да”. Имахме много трудности при организирането на изненадата, но това младо момиче толкова искаше да благодари на майката на своя спасител, че беше готова да мине през огън и вода!”

след това Анна помоли да прослуша сърцебиенето ѝ, защото този ден то особено трепереше, явно усещайки сродна душа наблизо    .

След това Анна посетила семейството много пъти и те започнали да я приемат като своя дъщеря, а за Моника този ден бил един от най-щастливите!

 

Rate article
На сватбата си 35-годишната Моника оставя място за починалия си син и никога не е очаквала, че този гост ще дойде на тържеството ѝ!