На стари години реших да потърся джентълмен в сайт за запознанства!

Съпругът ми почина преди шест години. В продължение на три години след смъртта му някак си успях да се задържа благодарение на това, че можех да прекарвам времето си в работа, а след това се пенсионирах. Празнотата и самотата на апартамента започнаха да ме задушават.

Нещата стигнаха дотам, че реших да си потърся джентълмен в сайтовете за запознанства. Дълго се колебах, преди да взема това решение, но всичко около мен ме притискаше толкова много, че накрая попълних въпросника и го изпратих. Тогава започнах да получавам покани за среща и съобщения, че просто искам да си поговорим.

От всички мъже, които ми писаха, двама бяха много приятни, така че реших да се срещна с тях. С първия си кореспондирахме много и намерихме общи теми. Той също така изглеждаше прилично на снимката си, така че се надявах на истинска връзка   .

Но вместо красивия мъж от снимката получих пияно “нещо” в анцуг, което ми предложи да отидем да купим бира и да я изпием в дома ми. И изглеждаше, че може да не е толкова лошо. Е, така си мислех, докато той не ми каза, че трябва да избирам мъжа мъдро, а не по начина, по който е облечен. И тогава той скочи в градската цветна леха и започна да откъсва рози. Опитах се да го спра, но пет минути по-късно полицията дойде да го прибере. Така завърши първата ми среща. Когато се прибрах вкъщи, го блокирах.

Мина една седмица от предишната среща и реших да отида на втора. Вторият кандидат ми подари цветя и ме заведе в скъп ресторант, а аз започнах да се надявам, че той е този, с когото мога да посрещна старостта. “Надеждата ми” обаче отиде за няколко минути до тоалетната и остави телефона си на масата, а след малко някой започна да му звъни. Очите ми попаднаха на екрана и започнах да подписвам “Любима 2”. Чувствах се толкова смешно.

Събрах си нещата и си тръгнах. Съпругът ми ме настигна и се опита да поговори с мен и да разбере защо изведнъж съм променила решението си да вечерям с него.

– Не искам да бъда един от любимите ти номера. “Можеш да поздравиш любимия си номер 2 – отвърнах аз   .

сега не знам дали да продължавам да се опитвам да намеря нещо в тези сайтове за запознанства, ако всичко върви такаһттр://…. Какво мислите за това? Възможно ли е да се намери любов в интернет?

 

 

Rate article
На стари години реших да потърся джентълмен в сайт за запознанства!