На 60 години си купува къса пола – мъжете ѝ правят комплименти, но жените я съдят

През 60-те си години си купих къса пола. Мъжете ми правят комплименти, а жените ме съдят за външния ми вид.

Веднага казвам, че късите неща обикновено не си ги купувам сама. Съвсем наскоро отслабнах доста. Със сигурност ще ви разкажа за това, как го направих. Не съм седяла на диета. Просто преминах към по-здравословен начин на хранене. И спрях да се храня след 18:00 ч. Освен това започнах да ходя много пеша. И да пия чиста вода до 1,5-2 литра вода на ден.

Реших да отпразнувам “новата си фигура” с къса пола. Реших, че по-късно ще се срамувам да ям отново навън. Това щеше да бъде моят личен стимул да не ям прекалено много и да поддържам формата си. Купих си къса пола от един местен магазин. Облякох я и отидох в дома на една приятелка. Тя празнуваше своя рожден ден, 60-ия си рожден ден. Когато влязох, всички погледи бяха насочени към мен.

Мъжете започнаха да ми правят комплименти. Бях толкова щастлива. Новото ми състояние толкова много ми харесваше. Можете ли да си представите? На 60-годишна възраст получавам комплименти и ми казват, че имам красиви стройни крака.

А жените, които бяха на партито, започнаха да казват, че на 60 години не е много подходящо. Че на 60 години трябва да си покриваш краката, коленете. И че съм изглеждала грозно. Аз попитах: “Но ако съм отслабнала, защо да не мога поне веднъж да облека къса пола? Все пак не е като да се обличам така всеки ден?”.

И така, прибрах се вкъщи, гледам тази пола и не знам дали да я изхвърля, или да я запазя. Дали да обръщам внимание на общественото мнение, или не.

Разбирам, че на 60-годишна възраст е време да правя това, което лично аз искам, а не някой друг. Но защо жените тук са толкова злобни? Защо, ако някой е отслабнал и повече или по-малко изглежда добре, просто трябва да се говорят злобни неща.

О, тези жени!

Rate article
На 60 години си купува къса пола – мъжете ѝ правят комплименти, но жените я съдят