My husband and I were just furious after what my daughter told us.

Неотдавна дъщеря ми ни събра около празничната трапеза: искаше да ни съобщи някаква добра новина, дори две. В апартамента сме петима: аз, съпругът ми, дъщеря ми, зет ми и внукът ми. Имаме тристаен апартамент, но съжителството с две семейства се оказа непоносимо. Те се сгодиха, когато дъщеря ми беше бременна в осмия месец. Направиха бърза сватба и веднага се преместиха при нас.

Тогава им казахме, че най-доброто решение би било да спестят за апартамент – за първата вноска по ипотеката. Но очевидно никой не ни послуша. Седяхме на масата, а усмивката на дъщеря ми се разстилаше. За миг дори ми се стори, че най-накрая са ни чули:

-Мамо, татко, бременни сме. Да, купихме си кола. Но трябваше да вземем заем. Не знаех как да реагирам. Да плача или да се радвам? Всичките ни увещания да събират отидоха на вятъра.

Никой от тях нямаше шофьорска книжка. Знаете ли защо решиха да си купят кола? Защото някакъв идиот в работата казал, че не може да получи ипотека без кредитна история. Съпругът ми и аз сме вбесени. Имам предвид, че този човек никога няма да се промени. Той вече се е оформил като глупак и прави дъщеря ми по същия начин. Те също са обидени, че не сме се зарадвали за тях. Живеем в кутия, не бива да се разширяваме или да взимаме ипотека за апартамент… А те страдат от такива неща. Ще имат второ бебе. Сутринта баща ми си поговори със зет ми, изгони го от къщата. В края на краищата той не е постигнал нищо в живота си през тези пет години. И няма да постигне.

Rate article
My husband and I were just furious after what my daughter told us.