Можете ли да повярвате? Заменил си Сюзън за това обикновено момиче? Няма да благословя този брак!

Нека ви разкажа за личния живот на брат ми. Той се срещаше с момиче на име Сюзън около година. Тя беше зашеметяваща, винаги добре поддържана и интересна събеседничка. Разбираше се добре с почти всички и дори аз се сприятелих с нея. Прекарвахме много време заедно, ходехме по магазините и обичахме да прекарваме времето си в кафенетата   .

Сюзън беше невероятна, заобиколена от много приятели и познати. Тя работеше в престижна компания като маркетолог, имаше собствена кола и усет за модните тенденции. Като семейство се надявахме, че брат ми ще направи Сюзън своя съпруга и те ще бъдат заедно завинаги. Животът обаче не винаги върви по план. Брат ми и Сюзън се разделиха и ние спряхме да общуваме. Беше ясно, че приятелството ни с нея е приключило.

по-малко от месец по-късно брат ми ни запозна с новата си приятелка Сара и обяви, че ще се женят. Сара беше пълна противоположност на Сюзън – тиха, с минимален грим, облечена в дънки и тениска. Изглеждаше твърде срамежлива, за да говори много в нашата компания, често седеше тихо с празна чиния и вилица в ръка. Бяхме изненадани, защото смятахме, че брат ми предпочита ярки и общителни жени   .

Майка ми веднага не одобри Сара по няколко причини. Беше трудно да се общува с нея, защото тя предимно мълчеше, което ни караше да се чувстваме неудобно. Освен това тя нямаше университетска диплома, което родителите ми смятаха за недостатък. Освен това семейството ѝ имаше скромни доходи и живееше в провинцията, а майка ми не можеше да не критикува външния вид на Сара, като смяташе, че тя се облича като жена, много по-възрастна от възрастта си.

Брат ми се вслуша в мнението на майка ми, но остана непоколебим в решението си. Той даде ясно да се разбере, че ако не можем да приемем Сара, той ще се изнесе с нея, вместо да живее с нас. Въпреки всички възражения, брат ми и Сара подписаха брачен договор и сега живеят щастливо заедно. С течение на времето Сара започна да се чувства по-удобно с нас, а къщата им е безупречно чиста, с вкусна храна в хладилника. Майка ми в крайна сметка видя любовта на Сара към сина си и я прие като своя дъщеря

Неотдавна случайно се сблъсках със Сюзън, която се приближи до мен и ме попита как се справяме. Тя все още се отдава на пазаруване, купува всичко скъпо и не мисли за бъдещето. Сравнявайки сега тези две снахи, осъзнавам, че Сара е най-добрият избор, защото Сюзън
изглежда е прекалено фокусирана върху външния си вид. Благодарна съм, че се получи по този начин, макар да съжалявам, че в началото не одобрихме Сара.

В крайна сметка всичко се получи чудесно. Сега Сара е бременна и като семейство очакваме раждането на още един член на семейството.

Какво можеш да кажеш за всичко това?

 

Rate article
Можете ли да повярвате? Заменил си Сюзън за това обикновено момиче? Няма да благословя този брак!