Моника случайно открива, че Алекс ѝ изневерява с бавачката. Когато тя се прибира у дома по-рано от обичайното. Дъщеря ѝ спи, а Алекс и бавачката се забавляват в спалнята си.

Моника е имала два салона за красота. Тя не искаше да ги поверява на никого. За нея те бяха като деца. Моника наскоро се беше омъжила и скоро щеше да роди дъщеря. Но тя не планираше да остане в отпуск по майчинство. Дори и да го направи, планираше да подаде молба за отпуск по майчинство за съпруга си, а междувременно щеше да работи. За детето щяха да се грижат съпругът ѝ и бавачка. Тя реши да сподели плановете си с Алекс. И той нямаше нищо против.

Работата му не беше много доходоносна, така че вероятно щеше да е по-добре, ако той се грижеше за детето   .

дъщерята е родена навреме. Момичето се оказа много спокойно. Моника наистина не искаше да я оставя вкъщи. Но беше минал един месец от раждането на бебето и Моника трябваше да отиде на работа. Досега тя вършеше цялата важна работа вкъщи. Но това не можеше да продължава така. Трябваше да се подпишат нови договори, така че Моника не промени решението си. Те наеха бавачка. Съпругът ѝ също не се отделяше от дъщеря си.

Моника случайно разбра, че Алекс ѝ изневерява с бавачката. Когато се прибра вкъщи по-рано от обичайното. Дъщеря ѝ спяла, а Алекс и бавачката се забавлявали в спалнята си. Тя не очакваше това от съпруга си. Същия ден Моника уволнява бавачката и изгонва съпруга си. На работа тя казала, че трябва да остане вкъщи с дъщеря си за няколко дни. Трябвало отново да си търси нова бавачка. Този път решила да наеме по-възрастна жена. Тя определено не си падаше по чужди мъже. Тя обаче вече нямала съпруг. Подала е молба за развод.

Моника разбрала, че бившият ѝ вече живее с бавачката и че тя е бременна с неговото дете. Но Моника изобщо не се интересуваше от това. Понякога тя молеше майка си да ѝ помага с детето. Когато бавачката не можеше да дойде при нея. Но майка ѝ отказваше. Казваше, че иска да си почине, и питаше дали Моника е платила ваучера си за почивка.

Моника изключила телефона си и оттогава не е разговаряла с майка си   .

По-късно тя разбра, че Алекс е станал баща, но е бил в болница. Жената не се интересува от него, не го посещава, не му купува лекарства. Тогава Моника събира сили и отива да посети съпруга си. Лекарят казва, че той има шанс да се възстанови, просто се нуждае от скъпи лекарства. Моника купува необходимото лечение и в рамките на две седмици Алекс започва да се чувства много по-добре. След като напуснал болницата, той решил да не се връща при любовницата си.

Помолил Моника за прошка и за разрешение да види дъщеря си. Жената нямала нищо против, защото детето трябва да расте в пълноценно семейство. Алекс поиска да се върне, но Моника не знаеше какво да прави. Той каза, че е осъзнал грешката си.

Сега тя живее с дъщеря си и мисли какво да направи. Въпреки че Алекс често ги посещава.
Моника все още не общува с майка си. Що за жена е тя, щом отказва да помогне с внучката си? Трябваше да минат само няколко дни, за да помогна.

Смятате ли, че Моника е твърде жестока към майка си?

Rate article
Моника случайно открива, че Алекс ѝ изневерява с бавачката. Когато тя се прибира у дома по-рано от обичайното. Дъщеря ѝ спи, а Алекс и бавачката се забавляват в спалнята си.