Моника послуша семейството си и пусна племенницата си в апартамента. Но тя нямаше представа как ще се развие това за нея.

Моника се премества далеч от родителите си в друг град. Там тя учи, за да получи образование. След като завършила, срещнала мъж и се омъжила за него. Сестра ѝ Мария останала при родителите си. Тя вече се е омъжвала и развеждала два пъти. Тя е оцеляла от двама сина. Моника и съпругът ѝ живеят в апартамент, който той наследява от баба си. Отначало не им било лесно да живеят. Често не разполагали с достатъчно пари. При това с дете на ръце. Но по-късно станало по-лесно. Успяха да спестят малко пари и си купиха двустаен апартамент. Ремонтирали го и го отдали под наем. Времето минавало. Дъщеря им пораснала и отишла да учи медицина. Моника и съпругът ѝ планирали да дадат апартамента под наем на дъщеря си веднага щом тя се омъжи.

Междувременно дъщерята на Мария постъпила в университета. Мария и родителите ѝ започнали да питат Моника дали дъщеря им може временно да живее в апартамента, който те отдавали под наем.

Моника не можела да откаже на сестра си. Момичето учило, а по-късно започнало да работи в едно кафене. Скоро се запознала с един мъж, който ѝ предложил брак след шестмесечни срещи. Освен това Виктория била бременна. Тогава Моника изправя сестра си пред факта, че ако племенницата ѝ смята да създаде семейство, трябва да се премести в друг апартамент. Двойката обещала да си намери място за живеене. Месец по-късно Виктория се обадила на леля си и я помолила да остане при нея още известно време, като обещала да се изнесе след сватбата. Междувременно дъщерята на Моника също успяла да си намери гадже, но не можели да посмеят да изгонят бременната Виктория.

Направиха сватбата, а Виктория роди дете. След сватбата Моника казала на семейството си, че е време да си търсят апартамент, защото това място принадлежи на дъщеря ѝ. Освен това тя скоро щяла да се омъжи. Но Виктория все измисляла нови оправдания: нямало добри възможности за жилище, детето било болно или нещо друго. По-късно тя напълно смени номера си и престана да отговаря на вратата. Дори съпругът на Моника дошъл на гости, след което Мария заявила, че дъщеря ѝ е загубила млякото си след посещението му. Търпението на Моника и съпруга ѝ се изчерпало и те изгонили семейството от апартамента си с голям скандал. Семейството не е разговаряло с Моника от две години, чудейки се как може да е толкова безсърдечна, че да изхвърли племенницата си и малкото си дете на улицата

 

Rate article
Моника послуша семейството си и пусна племенницата си в апартамента. Но тя нямаше представа как ще се развие това за нея.