Моника от години крои планове да отмъсти на бившия си приятел. Момичето се влюбва в собствения му баща

Моника беше човек без собствено мнение. Изглеждаше, че е зависима от мнението на приятеля си. И тогава той изостави Моника заради нейна приятелка с аргумента, че тя е по-млада и по-добра. Но приятелката беше само с две години по-млада от Моника. По някаква причина обаче мъжът беше сигурен, че тя ще изглежда по-добре на стари години от бившата му приятелка     .

планът за отмъщение на Моника се подготвял от около пет години. През това време тя успява да отвори собствен бизнес и да постигне успех. Но майка ѝ все още чакала дъщеря ѝ да си намери съпруг. Тя смятала, че след пет години дъщеря ѝ ще забрави Майкъл. Разбира се, планът за отмъщение на Моника включваше и майка ѝ. Моника решила да се омъжи за мъж, когото познавала от доста време. Робърт (известен още като бащата на Майкъл) загубил бизнеса си и съпругата си, която отказала да живее в бедност. Жената беше съставила цяла схема, според която той трябваше да стане неин съпруг. Моника се запознала с Робърт чрез социалните мрежи. Изненадващо, той не я разпознава като бившата приятелка на сина си. Мъжът разказал на семейството си, че се е влюбил в жена, по-млада от него, и че тя също е собственик на успешен бизнес. И сега щели да се женят. Когато Майкъл видял бившата си приятелка на снимката, той просто бил изумен. Тя не беше онова наивно момиче, а истинска дама   .

Тогава синът помолил баща си да го запознае с избраницата му. Моника се престори, че не познава Майкъл. В резултат на това Майкъл не можа да сдържи емоциите си и призна любовта си към Моника точно пред очите на приятелката си и баща си.

– Съжалявам, но аз обичам друг мъж. И това е Робърт. Ще се оженим след два дни. И аз искам сватба. Красива и пищна сватба.

Робърт се съгласи на предложението на Моника, защото беше истински влюбен в нея.

Но когато настъпил денят на сватбата, Моника не се появила в службата по вписванията. Нещо повече, тя блокира Майкъл и Робърт. Ето как една жена отмъщава на съпруга си за изневярата. Какво мислите за този план за отмъщение?

 

Rate article
Моника от години крои планове да отмъсти на бившия си приятел. Момичето се влюбва в собствения му баща