Момичето погледна уверено към похитителите си и попита: “Какво ми каза майка ми?”

Сара отглеждаше дъщеря си сама и това беше трудно, но досега всичко вървеше добре, защото момичето винаги слушаше майка си и изпълняваше указанията ѝ без никакви спорове. Изглежда, че на 6-годишна възраст момичето разбрало, че майка ѝ има нужда от нейната помощ, затова станало самостоятелно и много послушно. Майка ѝ трябвало да изкарва пари, за да могат да се хранят, а дъщеря ѝ трябвало да изпълнява молбите на майка си.

един ден момичето се прибирало от училище към дома на майка си, когато я срещнала млада двойка   .

– “Здравей, току-що се прибра от училище?” – попитаха те, сякаш бяха стари приятели, и момчето веднага я хвана здраво за ръката: “Майка ти отиде на фризьор и ти каза да ни изчакаш   .

– А моята майка какво ми каза?” Момичето каза толкова уверено, че двойката се обърка, и използва този момент, за да се освободи от хватката му и да изтича бързо до работата на майка си. По пътя тя крещеше силно, за да привлече вниманието на хората, в случай че младата двойка реши да я настигне,

За щастие момичето успяло да стигне до работата на майка си този ден и всичко това се дължало на това, че следвало инструкциите на майка си. Тя помолила дъщеря си винаги да пита какво ѝ е казала майка ѝ и ако отговорът е верен, както са научили, тогава може да следва хората, а ако не, трябва веднага да избяга и да крещи силно, за да привлече вниманието на хората около нея.

Имате ли подобни уговорки с вашите деца? Как ги предпазвате от нещастия?

 

Rate article
Момичето погледна уверено към похитителите си и попита: “Какво ми каза майка ми?”