Момичето, което лежеше със съпругата ми в родилния дом, не преживя раждането и синът й остана сирак. Бяхме изправени пред избор

Със съпругата ми дълго време не можехме да имаме дете по неизвестни причини; лекарите вдигаха ръце: всичко беше нормално, но нищо не се получаваше. Тя забременя едва на 36 години, което не е най-подходящата възраст за забременяване, затова за нейна собствена сигурност я преместиха в родилния дом до началото на 8-ия месец от бременността, където остана до раждането.

В отделението с нея имало едно момиче, което било само на 17 години. Според лекарите бременността ѝ била нежелана, така че може само да се предполага какво е преживяло това момиче… Била е твърде млада и раждането ѝ е било трудно, била е бедна и не го е преживяла… Дала е живота си на сина си… В резултат на това момчето е останало сирак и му е било много тъжно. Когато жена ми ми разказваше за това, имаше сълзи в очите… какво да кажа, аз също.

Заедно с дъщеря ни, която се роди на следващия ден, съпругата ми се грижеше за сина на това момиче в болницата. А след изписването, след като прекарахме целия ден в размисъл, със съпругата ми решихме, че трябва да осиновим това момче. Макар че процесът на осиновяване не беше лесен и бърз, но скоро със съпругата ми постигнахме целта си и сега имахме две деца и макар че по стечение на обстоятелствата се оказа, че синът не е наш биологичен, все пак го обичахме не по-малко от биологичната ни дъщеря.

 

 

Rate article
Момичето, което лежеше със съпругата ми в родилния дом, не преживя раждането и синът й остана сирак. Бяхме изправени пред избор