Močiutė išviliojo iš mūsų pinigus ir išleido juos savo atostogoms

Negaliu pakęsti savo uošvės, o kartu su ja ir savo sutuoktinio. Mano uošvė iš prigimties yra, kaip sakoma, valdinga moteris. Ir be viso kito ji yra labai gudri ir mąsli moteris, nes mėgsta prisiminti, kaip senais laikais apsukdavo vyrus už pinigus.

Užaugus uošvės sūnums, ji ėmė traukti virveles ir su jais. Dabar ji jau seniai nedirba, nors yra visiškai sveika moteris. Tai jos sūnūs padarė motinai prabangų buto remontą ir apmoka visus jos pirkinius brangiose parduotuvėse, be to, kartą per pusmetį jų sąskaita ji vyksta atostogauti į karštąją šalį. Neįmanoma neduoti jai pinigų, nes ji būtų suvalgyta gyva, be to, labai įsižeistų. Ji įsitikinusi, kad vaikai jai skolingi…

Jei kas nors prieš ištekėdamas man būtų pasakęs, kad taip gyvensiu, būčiau gerai pagalvojęs prieš vesdamas savo vyrą. Prieš susituokdami su vyru buvome išsiskyrę, tačiau pasibaigus vestuvių pokyliui viskas išaiškėjo. Nesu prieš tai, kad mano vyras padėtų savo motinai, bet esu griežtai nusistačiusi prieš tai, kad jis ją remtų, nes mes nesame milijonieriai, o jo ir mano atlyginimai yra labai kuklūs.

Kol ėjau į darbą ir gaudavau atlyginimą, žinoma, mums viskam užteko, bet po gimdymo mūsų gyvenimas smarkiai pasikeitė, ir ne į gerąją pusę. Nesakysiu, kad mums neužtenka pinigų, bet neturime nieko papildomai. Mums vos užtenka pinigų susimokėti komunalinius mokesčius, nusipirkti maisto, be to, dar reikia pinigų viskam, ko reikia sūnui.

Svajojau su šeima išvykti prie jūros, todėl pradėjau taupyti viskam, net neprisimenu, kada paskutinį kartą ką nors pirkau sau, nes dėviu tik tai, ką nusipirkau prieš pastodama. Mes su sutuoktiniu jau pradėjome pakuotis į kelionę, kai jo mama pradėjo skųstis, kad jai buvo pasiūlyta paskutinės minutės kelionė, bet vyras atsisakė, o po savaitės ji pasakė sūnui, kad sugedo jos šaldytuvas ir meistras pasakė, kad jo neįmanoma sutaisyti. Vyras paėmė visus pinigus ir atidavė juos motinai, kad ji galėtų nusipirkti reikiamą prietaisą. Jo veiksmas mane pribloškė, nes tikrai supratau, kad dabar šiai kelionei neturime pinigų. Tačiau tai nebuvo blogiausia. Blogiausia buvo tai, kad praėjus trims dienoms po šio įvykio sužinojau, jog tėvas nupirko poilsinę kelionę į Egiptą.

Sužinojęs šią naujieną, labai įsižeidžiau, na, ar galima būti tokiam savanaudžiui savo vaikų ir anūkų atžvilgiu? Kaip ji apskritai gali turėti sąžinės apgaudinėti savo sūnų ir atimti iš jo pinigus? Galbūt buvau pikta, bet iškėliau sutuoktiniui sąlygą: arba mes esame jo šeima ir mūsų poreikiams teikiama pirmenybė, arba jo motina, bet tokiu atveju tegul jis gyvena su ja!

 

Rate article
Močiutė išviliojo iš mūsų pinigus ir išleido juos savo atostogoms