Мина един час, но младоженецът все още не се беше появил. Момичето му се обадило и чуло само тона на набиране. Гостите започнали да нервничат. Тогава Саманта излязла на пътя и видяла един мъж

Саманта се възхищаваше на себе си в огледалото. Беше облечена в красива бяла рокля и дълъг воал. Скоро ще отиде в службата по вписванията, а тя все още не може да се нарадва на образа си. Наистина й харесва ролята на булка. Приятелките ѝ я викат, че е време да отиде в службата по вписванията, иначе ще закъснее. В близост до службата по вписванията вече са се събрали много хора. Всички те са от булката. Младоженецът е обещал да дойде с гостите си, така че Саманта не се притеснява.

Измина един час, но младоженецът все още не беше там. Тя му се обади, но чу само тонове на набиране. Гостите започнали да се притесняват. Дошъл техният ред да влязат, а Саманта все още чакала. Тя отишла на пътя с надеждата да го види. Наблизо стоял мъж и той веднага забелязал плачещото момиче в бяла рокля. Той се приближи до нея и я попита какво се е случило. Тогава тя му казала, че годеникът ѝ не е дошъл. Той отговорил, че и той е имал подобна ситуация. Приятелката му просто не е дошла и не е казала нищо. Така те се запознали един с друг. Оказало се, че имат много общи неща.

– Знаете ли какво? Какво ще кажете да ми станете съпруга?” – казал мъжът.

Саманта някак си не се замисли за това. Тя просто кимна с глава. Те поканили гостите си и се оженили. Дори резервираха същия ресторант. Само че в различни стаи. Родителите им бяха доста изненадани, но какво да се прави, това е решение на младоженците.

След първия тост всичко си дойде на мястото. Така че те отпразнуваха шумна сватба. Някои далечни роднини обаче дори не знаели за приключението на двойката. Освен ако родителите случайно не се срещнат. Така двойката се открила по една чудесна случайност. Те са благодарни на бившите си съпрузи, че са ги оставили навреме. А отскоро им се раждат двама сина. Мъжът казва, че няма да спре дотук, иска да има и дъщеря. Саманта само се усмихва щастливо.

Родителите им поддържат добри отношения, посещават се взаимно. А когато се съберат, цялото семейство сяда на масата. Родителите на младоженеца имат собствена къща, така че има достатъчно място за всички. През лятото всички седят заедно в беседката.

Веднъж, докато вървяла по улицата, Саманта срещнала бившия си годеник. Тя едва го разпознала. Небръснат, в износени дрехи, с цигара в ръка. Той ѝ се извини. А после я попита дали иска да се среща с него. В края на краищата родителите му го бяха помолили да се ожени за момиче, което не харесваше. Той ѝ отказва и я напуска, но Саманта все още му липсва.

Момичето го погледна в очите, а после се обърна и си тръгна. Мъжът само я погледна. Ето как се случва… Често непредвидени обстоятелства променят изцяло живота ни към по-добро. И когато си мислим, че това е краят, то е само началото на нещо прекрасно.

 

Rate article
Мина един час, но младоженецът все още не се беше появил. Момичето му се обадило и чуло само тона на набиране. Гостите започнали да нервничат. Тогава Саманта излязла на пътя и видяла един мъж