Марк се прибрал вкъщи и видял тревожна картина – жена му я нямало никъде. Малко по-късно той открива сина си при съседа…

Марк се прибрал у дома и видял тревожна картина – съпругата му не била открита никъде. Отсъствието на съпругата му и на едногодишния им син предизвикало у него изненада и безпокойство. Решен да разследва, Марк отишъл при съсед, за да попита за местонахождението на съпругата си, когато за негова изненада същият съсед излязъл от къщата, държейки сина на Марк.

Оказало се, че съпругата на Марк е оставила сина им на грижите на съседката, докато излизала по спешен въпрос. Въпреки че мъжът имал опит в грижите за бебе, той не можел да не се запита какво може да я е накарало да ги напусне толкова внезапно. Въпреки това той беше благодарен на съпругата си, която му беше оставила малко храна в микровълновата печка.

Времето минаваше – половин час, един час, два, пет – и тревогата на Марк нарастваше. Той многократно се опитваше да се свърже със съпругата си, но тя не отговаряше на многобройните му обаждания. Минали часове, а тревогата му нараствала с всяка изминала минута. Накрая успял да сложи сина им да спи, но все още чакал отговор от жена си.

Накрая дойде дългоочакваното обаждане. Развълнуван, Марк вдигна телефона и засипа жена си с въпроси за местонахождението ѝ и какво е правила през деня. За негово огромно огорчение обаче тя избягвала да отговаря. Вместо това му казала, че няма намерение да се връща у дома и е решила да остави сина им на грижите на Марк завинаги.

Шокиран и разстроен, Марк не може да повярва на това, което чува. Той се вкопчи в телефона, надявайки се, че всичко това е жестока шега, но за съжаление тази сурова реалност не го остави да се успокои. Сега той се сблъскваше с ужасната отговорност да бъде самотен родител, поемайки ролята и на майка, и на баща, за да отгледа сина си.

Rate article
Марк се прибрал вкъщи и видял тревожна картина – жена му я нямало никъде. Малко по-късно той открива сина си при съседа…