Марк имал палавата идея да изиграе шега на приятелката си, но не подозирал как този ден неочаквано ще промени съдбите им.

Когато бяхме млади, групата ни от приятели беше изпълнена с всякакви страсти и интриги. Сред нас имаше една двойка – Марк и Кейт. Марк беше известен като най-забавното момче, а Кейт допълваше енергията му с живата си личност. Въпреки това имаше кавги и спорове за дреболии. Веднъж всички се събрахме на парти в дома ми, а Марк чакаше Кейт на автобусната спирка.

както обикновено, Кейт закъсня и Марк я изчака търпеливо. Когато забеляза в тълпата едно момиче с подобен стил и къдрава коса като тази на Кейт, той реши да ѝ изиграе шега. Приближил се към нея отзад, хванал я за кръста и се престорил, че си играе и я дразни. Но за негова изненада това не беше Кейт. Момичето изкрещя и Марк бързо осъзна грешката си  .

Ситуацията ескалира и Кейт се обажда в полицията за помощ. В крайна сметка всичко е уредено и Марк напуска полицейския участък с непознатата Анджелина. През 45-те минути, които прекарали заедно, те се опознали и намерили общ език. Четири месеца по-късно Марк и Анджелина се женят. Сега те имат двама сина, които са израснали по-високи от баща си   .

Известно време Кейт се опитва да си върне Марк, държи се грубо с Анджелина, но накрая се отказва. В крайна сметка животът на Кейт също се оказва добър. Марк често си спомня как се е развило всичко в онзи ден и вярва, че именно съдбата е събрала него и Анджелина.

Животът може да има неочаквани обрати и понякога случайностите ни водят там, където трябва да бъдем. Нека вдигнем наздравица за съдбата и неочакваните обрати, които оформят нашите съдби!

 

Rate article
Марк имал палавата идея да изиграе шега на приятелката си, но не подозирал как този ден неочаквано ще промени съдбите им.