Mano vyro tėvai niekada mums nepadėjo. Tada sukčiai pavogė visus jų pinigus. Manau, kad jie gavo tai, ko nusipelnė.

Esu ištekėjusi dešimt metų. Ir visus šiuos metus su siaubu stebėjau, kaip mano giminaičiai taupo pinigus viskam. Jie perka pačius pigiausius produktus, stengiasi pirkti maisto produktus per išpardavimus. O batus ir apskritai drabužius dėvi metų metus.

Žinoma, suprantu, kad mano vyro tėvai yra pensininkai, todėl jiems nėra lengva. Todėl mes su vyru pradėjome jiems padėti. Perkame jiems maisto produktų, vaistų, mokame už komunalines paslaugas. Mes su vyru net savo vaikams perkame dovanas ir sakome, kad tai yra jų senelių dovanos. O mano vyro tėvai Naujųjų metų išvakarėse mūsų vaikams atneša tik vieną šokolado plytelę dviem.

Mes visi suprantame: kad jie tiesiog neturi pinigų. Žinau, kad mano uošvė negalėjo sulaukti net pensijos. Ji sakė, kad turi daug sveikatos problemų: daug galvos svaigimo, visų sąnarių skausmų, aukštą kraujospūdį. Ji vartoja daug tablečių. Tačiau kiekvienais metais ji suserga kokia nors nauja liga.

Mano vyras perka mamai visus vaistus. O vaistai dabar labai brangūs. Bet manau, kad tai normalu, jog mano vyras padeda savo tėvams. Pagalvojau: kaip gyvena kiti pensininkai? Jie pusę savo pensijos išleidžia vaistams!

Dabar ir mano uošvis, ir uošvė yra pensininkai. Bet mano uošvis vis dar dirba ne visą darbo dieną. Nežinau, kokios yra jų pajamos, bet mano vyro tėvai labai daug viskam taupo.

O prieš trejus metus išėjau motinystės atostogų ir su vyru nusprendėme pirkti butą su būsto paskola. Vyro tėvai mums davė pusantro milijono, kurio neužteko pradiniam įnašui. Buvau labai nustebusi, kai vyro tėvai mums davė tokią didelę pinigų sumą.

Mes su vyru taip pat nesame labai išlaidūs. Turime du vaikus, mokame būsto paskolą. Taip išeina, kad mano vyro atlyginimas išleidžiamas hipotekai, o mes keturiese gyvename iš mano atlyginimo. Dabar dirbu nuotoliniu būdu. Mano vyresnysis sūnus šiemet išėjo į mokyklą, o jauniausiąjį sūnų vedu į darželį. Turiu laiko rūpintis vaikais ir dirbti. Mano mama visada pasiruošusi man padėti.

Kad sutaupytume pinigų, nusipirkome butą miesto pakraštyje. Tačiau dabar mano vyras daug laiko praleidžia važinėdamas į darbą. Tačiau jis sako, kad jau priprato. Tikimės, kad netrukus išmokėsime būsto paskolą ir galėsime nusipirkti kitą butą, kuris būtų arčiau centro ir būtų didesnio ploto.

Esame labai dėkingi vyro tėvams už pagalbą. Bet ir mes jiems už tai labai padedame. Viską važiuojame ir darome į kotedžą. O aš iš tikrųjų nemėgstu sodo darbų.

Prieš kelerius metus vyro tėvai nusprendė remontuoti savo butą. Jie nusipirko medžiagų. O mano vyras su savo tėvu labai ilgai užtruko, kol bute padarė remontą: juk mano vyro tėvai negalėjo pasamdyti žmonių, kurie greitai padarytų remontą: jie neturėjo tam pinigų. Visus tris mėnesius mano vyras visus savaitgalius praleisdavo tėvų namuose ir darė remontą.

Manau, kad mes su vyru gyvename normaliai. Turime kur gyventi, esame apsirengę ir aprengti, nesame alkani. Turime vaikų. Tačiau, kita vertus, mums labai sunku mokėti būsto paskolą.

Mano vyras labai mažai laiko praleidžia su mūsų vaikais ne todėl, kad nenori, bet todėl, kad labai daug dirba. Mes niekada nevažiuojame atostogauti. Mūsų vaikai niekada nėra matę jūros. Neseniai man paskambino mano uošvė. Ji labai verkė. Negalėjau suprasti, kas nutiko. Todėl paskambinau savo vyrui ir paprašiau, kad jis nuvažiuotų pas tėvus.

Paaiškėjo, kad sukčiai apgavo mano uošvį. Sukčiai jam paskambino ir paprašė pervesti pinigus į laikiną sąskaitą, nes į jo sąskaitą buvo įsilaužta. Patėvis jais patikėjo. Galiausiai uošvis visus pinigus pervedė pats. Bankas atsisakė padėti. Vyras kartu su patėviu nuvyko į policiją ir parašė pareiškimą, tačiau tikimybė, kad sukčiai bus surasti ir pinigai bus grąžinti, minimali.

Vos neapsiverkiau, kai sužinojau, kiek pinigų pavyko sutaupyti mano vyro tėvams. Sukčiai iš jų pavogė net septynis milijonus rublių! Buvau tiesiog šokiruota!
Mano vyro tėvai net nepirko mūsų vaikams jokių dovanų. Jie nupirko vieną šokolado plytelę dviem. Mes jiems labai padėjome, nors patys turėjome gyventi taupiai.

Tuo pat metu jų kortelėse buvo milijonai. Taip, bumerango taisyklė veikia! Gyvenimas tai dar kartą patvirtino.

Nesigailiu savo tėvų: jie neturėjo būti tokie godūs. Tuomet galbūt jie nebūtų atsidūrę tokioje padėtyje.
 

Rate article
Mano vyro tėvai niekada mums nepadėjo. Tada sukčiai pavogė visus jų pinigus. Manau, kad jie gavo tai, ko nusipelnė.