Mano suaugusio draugo žmonai tik 19 metų. Jos “draugai” palydi ją iš diskotekos, bet jis neprataria nė žodžio.

Pasakysiu atvirai, niekada nesupratau žmonių, kurie nori kurti santykius, o juo labiau šeimą, jei tarp jų yra didelis amžiaus skirtumas. Man didžiausias amžiaus skirtumas yra penkeri metai į vieną ir į kitą pusę. Nes taip žmonės laikomi tos pačios kartos atstovais, jie turi apie ką pasikalbėti, daug ką gali turėti bendro. Tačiau nesuprantu dabartinės mados sudaryti santuokas su dideliu amžiaus skirtumu. Vyrai tuokiasi su merginomis, kurios yra pakankamai senos, kad būtų jų dukterys. Moterys tuokiasi su vyrais, kurie yra pakankamai seni, kad būtų jų anūkai. Kas tai per pasipiktinimas? O svarbiausia, neaišku, kas juos traukia vienas prie kito. Ar tai kažkokia psichologinė problema, ar kas?

Turiu draugą, jam 31-eri ir jis negali patikėti, kad jo žmonai tik 19 metų. Kai jie susituokė, Emai buvo tik 18 metų. Ji iš esmės yra vaikas. Kokios santuokos ji ieško? Ji turėtų mokytis, bendrauti su draugais, susitikinėti su savo amžiaus vaikinais. Tikrai ne sėdėti prie viryklės, virti sriubą ir klausytis, kaip jos suaugęs vyras skundžiasi darbu.

Šiaip ar taip, jos motyvų ištekėti už gerokai vyresnio vyro niekada nesupratau. Kalbant apie mano draugą, jis man tai pasakė jau seniai. Jis sakė, kad tokio amžiaus moterų niekada neįmanoma reabilituoti. Jos turi seniai susiformavusį charakterį, dažnai baisiai užsispyrusios, savo nuomonę, kurią yra pasirengusios ginti net santykių kaina, ir apskritai su jomis neįdomu. Draugo nuomone, jo amžiaus moterys jau seniai praradusios gyvenimo skonį, mėgsta sėdėti namie ir murmėti tada apie pavydą dėl draugių arba dėl nulaužto nago. Matai, jauni žmonės yra daug įdomesni. Taip, ir savo jauną žmoną gali auklėti pagal savo. Nors kol kas draugas su tuo, sakyčiau, nelabai susitvarko.

Ema nepaprastai mėgsta vaikščioti į klubus, susitikinėti su draugėmis. Ji taip pat turi galybę priešingos lyties draugų. Jos eina miegoti viena su kita, o viena ar kita jai parašo arba paskambina. Tiesą sakant, nesuprantu, kaip draugė tai toleruoja. Na, kokie priešingos lyties draugai. Viskas aišku kaip dieną, bet draugas stovi ant kojų – tai tik žmonos draugai. Na, gerai, – pasakiau kartą, kai Ema parsivedė namo girtą savo draugę, kuri jai nuolat skambina.

Šiaip ar taip, aš netikiu visa ta meile ne pagal amžių. Manau, kad Emai tiesiog naudinga turėti draugę, kuri ją palaiko, lepina, net viską daro namuose. Ji gyvena savo malonumui, ji nejaučia jokio trūkumo. Na, o draugas tiesiog nusivylęs savo amžiaus moterimis ir, matyt, jį ištiko kažkokia amžiaus krizė. Jis bando atjaunėti, o jam tai nepavyksta. Ar tikite meile ne pagal amžių?
 

 

Rate article
Mano suaugusio draugo žmonai tik 19 metų. Jos “draugai” palydi ją iš diskotekos, bet jis neprataria nė žodžio.