Mano mylimoji nori, kad persikelčiau gyventi pas ją, nes negali be manęs gyventi

Gyvenu Sankt Peterburge, o mano draugė gyvena gretimame mieste – Velikij Novgorode. Mano profesija – automobilių remontininkas. Susipažinome atsitiktinai, taip prasidėjo mūsų meilės istorija. Kiekvieną kartą leisdami laiką kartu, kaskart tapdavome vienas kitam artimesni. Dabar jaučiamės labai blogai, nes išsiskyrėme. Išgyvename sunkų laikotarpį. Labai norėčiau pas ją važiuoti, bet kol kas negaliu palikti darbo ir verslo, kad persikelčiau pas savo merginą.

Anksčiau mano mergina nebuvo tokia nusiminusi dėl mus skiriančio atstumo ir tiesiog laukė, kol viskas pagerės. Dabar, kai kalbamės vaizdo skambučiu arba tiesiog telefonu, ji visada pabaigoje prašo, kad persikelčiau į jos namus, nes yra labai vieniša ir liūdna. Bet aš tiesiog negaliu viso to atsisakyti…

Mano sūnus nuo pirmosios žmonos taip pat gyvena mieste, kuriame dabar gyvenu. Teismo proceso metu norėjau, kad man būtų leista matytis su sūnumi bent kartą per savaitę, bet negaliu tiesiog viską palikti ir išvažiuoti. Nenoriu, kad sūnus pamirštų savo tėtį. Manau, sutiksite, kad labai sunku būti atskirtam nuo savo vaiko, o paskui jį matyti kartą per du mėnesius ar dar rečiau. Mieste, kuriame gyvena mano mergina, labai sunku susirasti gerai apmokamą darbą.

Man kilo mintis, kad galėčiau ją persikelti pas save ir tada viskas būtų gerai, bet ji kategoriškai atsisakė, nes gimtajame mieste dirba mokytoja, o pas ką ji dirbtų Sankt Peterburge, visai nežino. Dėl tokių ginčų mes negalime išspręsti atstumo ir to, kas pas ką apsigyvens, problemos. Pastaruoju metu net susipykstame. Visa tai gali privesti prie išsiskyrimo, kurio abu nenorime.

Vieną dieną mergina pradėjo pokalbį: Aš nenoriu santykių per atstumą, man labai sunku be tavęs, mes beveik nesimatome, palik viską kaip yra ir važiuok pas mane, aš nenoriu santykių per atstumą, tai tiesiog siaubinga…

Tuo metu buvau labai susierzinusi, nes per savaitę buvau labai pavargusi, ir tada tiesiog pakabinau telefono ragelį. Matyt, ji ir tada buvo ant manęs supykusi ir nesusisiekė su manimi porą dienų. Po poros dienų ji pakelia telefono ragelį ir sako: turėjau daug darbo, todėl neturėjau laiko viskam, o tuo labiau pakelti telefono ragelio.

Man būtų sunku su ja išsiskirti, todėl stengiuosi to išvengti, kartu noriu būti su sūnumi, nes irgi nenoriu jo palikti vieno su motina. Galbūt kada nors atsitiks taip, kad turėsiu rinktis tarp jos ir savo vaiko, bet kuriuo atveju mano pasirinkimas sustos ties sūnumi, nes jis yra mano paties. Tuomet būsiu labai nusiminusi, nes prarasiu savo meilę. Tačiau niekada nepaliksiu savo sūnaus, myliu jį labiau nei savo merginą.
 

Rate article
Mano mylimoji nori, kad persikelčiau gyventi pas ją, nes negali be manęs gyventi