Mano motina pagimdė mane nuo kito vyro, todėl dabar mano tėvas atsisako mokėti už mano mokslą.

Man 18 metų. Pirmą kartą gyvenime nutiko baisi istorija, iš kurios niekaip negaliu rasti išeities. Jei galėtumėte man duoti kokį nors gerą patarimą, būčiau labai dėkinga.

Visai atsitiktinai sužinojau, kad mano mama beveik prieš 19 metų apgaudinėjo mano tėvą. Dėl to gimiau aš. Tačiau mano motina su tėvu neišsiskyrė. Jiems pavyko išsaugoti santuoką. Žinoma, aš nežinojau, kad nesu tėvo biologinis sūnus. Dar turiu vyresnį brolį ir vyresnę seserį. Visada buvau įsitikinęs, kad jie yra mano broliai ir seserys.

Mano sesuo dabar baigia universitetą, brolis jį baigė prieš ketverius metus. Abu jie buvo mokūs studentai. Ir aš puikiai žinojau, kad ir aš galėsiu įstoti tik mokamai. Taip ir atsitiko. Įstojau į Ekonomikos fakultetą, žinoma, kaip mokamas studentas.

Su tėvais apie tai nekalbėjome. Buvau įsitikinęs, kad tėvai sumokės už mano mokslą. Bet kai turėjau mokėti už mokslą, tėvas pasikvietė mane rimtam pokalbiui. Jis pasakė, kad nemokės už mano mokslą, nes aš visai nesu jo vaikas.

– Tai turėtų būti mamos darbas! Ji turėjo ištisus 18 metų, kad pasiruoštų suaugusiam žmogui ir savo gyvenimui. Tai ne mano kaltė, kad taip nutiko! – Mano tėvas pasakė.

Pasirodo, mano seneliai ir, žinoma, mama žinojo, kad nesu tėvo prigimtinis sūnus. Tačiau jie visi slėpė nuo manęs tiesą. Mano motina visą laiką verkia ir prašo mano atleidimo. Bet aš neturiu už ką jai atleisti. Aš ją labai myliu. Man tiesiog labai skaudu, kad tiek metų buvau apgaudinėjamas.

Niekada nesitikėjau tokios tėvo išdavystės. Jis mane užaugino. Jis padėjo man ruošti namų darbus, kartu sportavome ir žaidėme futbolą. O dabar jis tiesiog išbraukė mane iš savo gyvenimo. Mano sesuo ir brolis apie tai nieko nežino.

Neturiu pinigų susimokėti už mokslą, net už pirmąjį semestrą. Man tikriausiai reikia susirasti darbą ir išsinuomoti butą, kad galėčiau išsikraustyti iš tėvų namų. Tėtis tikriausiai visai nenori manęs matyti. Jaučiuosi įskaudinta ir apleista. Nežinau, kas manęs laukia ateityje. Tačiau neturiu už ką atsiprašyti tėvo. Juk aš dėl nieko nekaltas, kaip ir jis.

Bet kodėl jis išbraukė mane iš savo gyvenimo? Juk jis tiek metų mane augino ir gražiai su manimi elgėsi! Kodėl staiga viskas taip drastiškai pasikeitė? 

Rate article
Mano motina pagimdė mane nuo kito vyro, todėl dabar mano tėvas atsisako mokėti už mano mokslą.