Mano dukra turi tinginį meilužį, kuris gyvena jos bute ir nemoka sąskaitų.

Mes su vyru turime padorią šeimą. Abu turime pirmąją santuoką ir kartu gyvename jau 25 metus. Niekada nesipyko mūsų dukros akivaizdoje, rodė meilę ir rūpestį. Apskritai turime laimingą santuoką. Tikėjomės, kad kadangi turime laimingą santuoką, mūsų dukra pamatys šį pavyzdį ir taip pat sėkmingai sukurs savo šeimą. Sakoma, kad vaikai visada žiūri į savo tėvus.

Tačiau čia yra problema. Mano dukra nesusituokė, bet turi jauną vyrą. Prieš dvejus metus mirė mano mama ir liko jos butas. Su vyru nusprendėme jį padovanoti dukrai. O ji mums pasakė, kad gyvena ten su jaunu vyru.

Mes neturime nieko prieš, kad ji susitvarkytų savo asmeninį gyvenimą. Tačiau jos jaunas vyras yra tiesiog siaubingas. Kokiu būdu? Jis visiškai nieko nedaro namuose, jokių vyriškų darbų. Jei sugenda čiaupas ar reikia įsukti lemputę, dukra iškart skambina tėvui. Ne kartą klausėme, kodėl jos vaikinas nieko nedaro – ji nieko nesako. Ji vis žada, kad jis netrukus pradės ką nors daryti.

O neseniai sužinojau, kad jis taip pat yra bedarbis. Vadinasi, jis į namus neneša jokių pinigų, o dukra viską neša ant savo pečių. Jis dirba dviejuose darbuose, kad išmaitintų savo dvi kaktas. Jam tai nelabai rūpi.

Pasakiau jai, kad jis blogas vaikinas. Ji vis tiek nenori duoti nė skatiko. Ji mano, kad jis pasikeis ir jiems bus gerai. Ji jį myli. O aš myliu savo dukrą ir man dėl jos skauda širdį.

Rate article
Mano dukra turi tinginį meilužį, kuris gyvena jos bute ir nemoka sąskaitų.