Mano dukra nenori, kad susirastų naują vyrą. Jai nepatinka nė vienas iš mano vyrų

Su sutuoktiniu nusprendėme išsiskirti seniai, nuo to laiko praėjo šešeri metai ir aš jau seniai jį pamiršau. Jis susirado naują žmoną ir jo moteris jau susilaukė su juo kelių vaikų, o man asmeniniame gyvenime visiškai nieko nėra, negaliu net susirasti vyro.

Galite paklausti: kokia viso to priežastis? Pasakysiu jums, kad mano dukrai nepatinka nė vienas iš vyrų, kuriuos veduosi į savo namus. Kai išsiskyriau su vyru, dukra pasirinko mane ir dabar esame tik mes dvi. Nuo tada, kai pradėjome gyventi kartu, bijau kalbėti apie vyrus ar net užsiminti, kad noriu atsivesti vyrą į mūsų namus. Ji visai nenori, kad namuose gyventų koks nors svetimas žmogus, ir labai to bijo. Nes ji nenori turėti tėčio.

Mano dukrai neseniai sukako keturiolika metų ir ji žino, kad galbūt turiu romaną su kokiu nors vyru. Tačiau ji nusprendė uždrausti man turėti romaną su jais, kad užbėgtų tam momentui už akių. Kartais jaučiuosi taip, tarsi ji būtų mano mama, o aš – jos dukra, kuri pradėjo susitikinėti su berniuku ir bijo jai apie tai pasakyti.

Jau maždaug dvejus metus palaikau santykius su vyru, esame labai panašūs asmenybės. Mes visą laiką gerai sutariame. Norėčiau už jo ištekėti ir pradėti bendrą gyvenimą. Tačiau mano dukra tam nepritaria, o aš bijau jai apie tai pasakyti, nes žinau, kokį skandalą ji vėliau man gali sukelti.

Kai vis dėlto nusprendžiau jį parsivesti namo, dukra darė viską, kad mano vyras greitai išeitų iš mūsų namų. Buvo akivaizdu, kad ji juo bjaurisi ir nenori su juo bendrauti. Kai per vakarienę į jo stiklinę įpylė sulčių, ji jas išpylė ir susitepė drabužius, o paskui sakė, kad tai buvo nelaimingas atsitikimas. Vėliau ji negalėjo susilaikyti ir papasakojo jam viską, ką apie jį galvojo, o aš tik stovėjau ir raudonavau, nes buvo taip gėda…

Šiuo metu visiškai neaišku, ką daryti, kad dukra jį priimtų. Nenorėčiau nutraukti santykių su juo vien dėl to, kad dukrai jis nepatiko. Bet jei pažvelgtume iš jos pusės, nenoriu skaudinti savo dukros, nes tada jai tektų gyventi nepatogiai bent iki aštuonioliktojo gimtadienio.

Dabar esu visiškoje aklavietėje, o galimybių išspręsti šią problemą visiškai nėra. Kasdien bandau su ja apie tai bendrauti. Manau, kad jei ji supras, jog čia nėra nieko blogo, galbūt kada nors su tuo sutiks. Bet tas “kada nors” tikrai neįvyks artimiausiu metu…
 

 

Rate article
Mano dukra nenori, kad susirastų naują vyrą. Jai nepatinka nė vienas iš mano vyrų