Mano antrasis vyras pasirodė esąs nuostabus žmogus, kuris negailėjo man ir mano sūnui maisto produktų.

Anksčiau buvo manoma, kad reikia susituokti vieną kartą ir gyventi kartu visą likusį gyvenimą. Dabar žmonėms tapo aišku, kad švaistyti gyvenimą vyrui, kuris nerodo jokio rūpesčio ir dėmesio, yra mažų mažiausiai neišmintinga. Kam kabintis ir iš paskutiniųjų stengtis išlaikyti santuoką, kuri akivaizdžiai neatneša laimės? Deja, ne visada pavyksta išsiskirti taikiai ir netraumuoti savo vaikų. Vyras ją paliko, o ji liko viena su kūdikiu ant rankų. Niekas negalėjo jai padėti. Jos buvęs vyras gyveno su kita moterimi ir nemokėjo alimentų.

“Mano vyras paliko mane dėl kitos, o aš likau su vienerių metų kūdikiu ant rankų. Pareiškė, kad daugiau manimi nesidomi. Buvome susituokę šešerius metus. Gyvenome gerai, kartais kivirčydavomės. Gimus sūnui, mano vyras tarsi buvo pakeistas: jis tapdavo irzlus bet kokia dingstimi ir vakare išeidavo iš namų. Turėjau įtarimą, kad jis vedė kokią nors moterį, bet nenorėjau tikėti savimi. Vieną dieną jis susikrovė daiktus ir išėjo. O aš likau visiškai viena.

Prieš šešis mėnesius sutikau savo antrąjį vyrą. Vos sugebėjau išgyventi. Filipas pasirodė esąs labai rūpestingas vyras. Jis matė, kaip sunku vienai išlaikyti ir auginti kūdikį. Išlydėdamas mane po antrojo pasimatymo, jis švelniai paklausė, ar man nereikia nueiti į parduotuvę nusipirkti maisto produktų namams. Tada jis pats nupirko daug daiktų kūdikiui.

Pasijutau nejaukiai. Bet man buvo malonu, kad jis nuoširdžiai norėjo padėti. Tada paprašiau Filipo nupirkti mėsos. Jos galėjau nusipirkti tik per šventes. Visas mano uždarbis atitekdavo paskolai už santuokoje įsigytą butą ir maisto produktams. Manęs negąsdindavo mintis imti paskolą už butą ir mokėti už jį kartu. Tik tai nepavyko taip, kaip planavome.

O kai Filipas man pasakė, kad parduotuvėje galiu nusipirkti viską, ką noriu, net verkiau. Tai buvo pirmoji pagalba, kurią man kas nors suteikė! Pasiėmiau tik būtiniausius daiktus, o prie saldumynų ir vaisių net nesiartinau. Bet Filipas vis tiek įdėjo saldainių ir apelsinų. Paskui jis taip pat atnešė du didžiulius maišus į mano namus”.

“Mes susitikinėjome kelis mėnesius, ir aš vis labiau įsitikinau, kad Filipas yra labai geras žmogus. Supratau, kad jis rūpinasi mylima moterimi ir nieko dėl manęs negailėtų. Jis mane užkariavo. Netrukus mes susituokėme. Filipas pasirodė esąs puikus vyras ir nuostabus tėvas.

Dabar žinau, kad begaliniai pažadai ir netikra romantika nieko nekainuoja. Svarbiausia – tikras šeimos galvos rūpestis ir dėmesys. Kai tavimi rūpinasi, pradedi jaustis saugus ir atsakyti meile. Esu labai laiminga su Filipu. Jaučiuosi radusi patikimą žmogų, su kuriuo galiu ramiai gyventi. Štai kas yra laimė!”

Anai tikrai pasisekė sutikti Filipą. Ne visoms moterims reikia deimantų ir prabangių butų, kad būtų laimingos. Dauguma moterų jaučiasi laimingos, kai su jomis elgiamasi žmogiškai, kai jomis rūpinamasi ir jos gerbiamos.

Būkite mylimi ir atidžiai rinkitės savo antrąją pusę.

Rate article
Mano antrasis vyras pasirodė esąs nuostabus žmogus, kuris negailėjo man ir mano sūnui maisto produktų.