Maniau, kad mano santuoka klostosi gerai, kol vienas pažįstamas manęs paklausė.

Aš ištekėjau labai jauna iš didelės meilės. Mes susitikinėjome ketverius metus, kol tapome vyru ir žmona. Kartu daug ką išgyvenome.

Dabar jau daugiau nei šešerius metus gyvename kartu. Ir visiškai pasitikiu savo vyru, taip pat ir savimi. Mano sutuoktinis yra labai mielas, rūpestingas ir dėmesingas. Jis visada padeda man atlikti namų ruošos darbus. Mano sutuoktinis nėra pats drąsiausias ir toli gražu ne pats stipriausias vyras. Taip pat sunku jį pavadinti gražuoliu, tačiau jis yra stulbinamai geros sielos ir turi visą jūrą pozityvumo ir tikėjimo gėriu, kuris jį užkrečia ir suteikia jėgų išgyventi sunkiausias gyvenimo situacijas.

Tačiau jis yra neryžtingas ir visiškai nesugeba priimti radikalių sprendimų, nenori palikti savo komforto zonos, taip pat judėti į priekį. Jis taip pat labai drovus ir labai padorus. Per šešerius metus, kuriuos gyvename kartu, jis visiškai nepasikeitė.

Jis nenori rūpintis nei savimi, nei savo sveikata. Jį gąsdina bet kokie pokyčiai jo gyvenime. Mano vyras už mane vyresnis beveik dešimčia metų. Būdama dvidešimt šešerių, aš myliu šį gyvenimą. Turiu puikų darbą, nusipirkau nuosavą automobilį, taip pat moku paskolą už mūsų namą. O neseniai draugė manęs paklausė: “Kam tau jo apskritai reikia?”

Tai buvo mano asmeninės laimės pabaiga, o dabar sėdžiu čia ir galvoju: “Kam man jo iš tikrųjų reikia?”

Rate article
Maniau, kad mano santuoka klostosi gerai, kol vienas pažįstamas manęs paklausė.