– Mama, tavo sūnus yra suaugęs!

Būtent tai ir pasakiau savo uošvei, nes ji dar kartą paklausė mano sūnaus, kokias kelnaites jis dėvi. Beje, praėjusią savaitę jam sukako 30 metų. Ji kontroliuoja kiekvieną jo žingsnį, mano, kad aš esu niekas. Jai nerūpi dukters gyvenimas. Jai rūpi tik jos sūnus.

Mane stebina jos gebėjimas kontroliuoti sūnaus gyvenimą, bet man tai atsibodo. Prieita iki to, kad mano vyras gali išeiti iš darbo, jei mamai nepatinka, kur jis dirba. Kol jis ieško darbo, mano uošvė duoda jam pinigų. Ji, žinoma, yra pasiturinti moteris, bet man nepatinka gyventi su sveiku, pajėgiu vyru kažkieno kito sąskaita.

Vieną dieną važiavome į draugų vestuves. Mano vyras nusipirko sau padorų kostiumą už priimtiną kainą. Mano uošvė, jį pamačiusi, įsiuto – jis nebuvo firminis. Ji atidavė jam pinigus ir pasiuntė nusipirkti naują.

Visai neseniai ji padovanojo mums butą, bet įregistravo jį savo vardu. Man, žinoma, tai nerūpi, bet ji taip pat įsirengia jį pagal savo skonį. Kaip galiu ten jaustis kaip šeimininkė, jei negaliu išsirinkti net klozeto sėdynės?

Viena vertus, turėtume būti jai dėkingi. Bet, kita vertus, ji tarsi tyčia demonstruoja savo pranašumą. Ji viską daro dėl savo sūnaus. O jis eina kartu su ja, netaria jai nė žodžio priekaišto.

Prieš kelias savaites į svečius atvyko mano mama. Ji gyvena kaime, todėl planavo pas mus apsistoti. Pamatęs ją mano vyras pasakė:

– Vyras pasakė: “Duokime mamai puodelį arbatos ir važiuokime taksi pas mano gimines.

Pasirodo, mano uošvė liepė man izoliuoti savo uošvę, nes ji gali daryti man blogą įtaką. Mano mama iš tiesų turi giminių mieste, bet ji atvyko pas mane!

Žinai, ką aš padariau? Susikroviau lagaminus, ir mes su mama išvažiavome kartu. Nesigailiu dėl to, ką padariau, nes pagaliau nustojau dėl ko nors lankstytis. Niekada nesusidėk su mamos berniuku, tai nieko gero neduos!

Rate article
– Mama, tavo sūnus yra suaugęs!