Майкъл доведе любовницата си в къщата и изгони сина ми и мен

Бях омъжена за Майкъл в продължение на дванадесет години. Мислех, че всичко в семейството ни е чудесно – синът ни растеше, живеехме в благоденствие, съпругът ми обичаше мен и сина ми, отделяше ни време, често ходехме на почивка. Всичките ми приятели ми завиждаха. Аз самата се чувствах изключително щастлива.

Един ден съпругът ми срещна своя бивша съученичка. Той предложи на Майкъл работа с добра заплата и позиция. Съпругът ми се посъветва с мен и прие предложението на приятеля си. Оттогава в семейството ни се изгубиха мирът и равновесието. Все още не мога да повярвам, че всичко можеше да се развие по този начин.

Майкъл често изчезваше през нощта. Ходеше на кафе и сауна с един приятел. Понякога не прекарваше нощта вкъщи. На всичките ми забележки отговаряше с викове. Майкъл престана да отделя време на сина си. “Разбира се, аз съм вкъщи с детето и с мен, а с приятеля ми има пиене, жени и забавления. Изглежда, че му е омръзнал животът.

Един ден съпругът ми се прибра вкъщи. Но не беше сам, а водеше една жена за ръка. Помислих, че е някой от семейството му, но грешах. Майкъл каза, че имам един час да си събера нещата и да взема бебето.

Бях много изненадана. Помолих го да се смили поне над сина ми, беше вечер. Нямахме къде да отидем. Родителите ми бяха починали отдавна, така че нямах никого освен съпруга си и сина си. Но на Майкъл не му пукаше за нас. Той взе сина ми от детската стая и ни избута през вратата. В същото време опакова вещите ми в една торба и ги изхвърли през вратата. Синът ми се уплаши и започна да плаче, но Майкъл дори не погледна в неговата посока.

Така че ние останахме на улицата. Трябваше да прекараме нощта в къщата на моя приятел, а на сутринта отидохме в родното ми село. Там нямаше никой, освен старата къща на майка ми. Това беше стара къща, която се нуждаеше от ремонт. От тавана капеше вода, подът беше изгнил, а през стените усещах студ. Но реших сам да сложа ред там и да започна живота си отначало. Исках да направя къщата годна за живеене.

Недалеч от нас живееше една стара жена. Помнех я от детството си, тя винаги ме почерпваше със сладкиши. Започнахме да общуваме, да си помагаме за всичко. Скоро тя се разболя и ме помоли да се грижа за домакинството ѝ. По-късно съседката ми каза да заведа целия добитък при нея. Тя ми даде само една крава, едно теле и кокошки.

Така си имах собствена ферма. Реших да продавам млечни продукти. С течение на времето мислех да започна собствен малък бизнес. Купих още една крава и започнах да произвеждам млечни продукти и да ги продавам. Този бизнес започна да ми носи добри доходи. С течение на времето моите продукти започнаха да се появяват по рафтовете на магазините. Дори успях да наема няколко работници.

Един ден ми се обади свекърва ми. Тя не се беше сещала за мен, откакто синът ѝ изхвърли мен и детето ми през вратата. Нямах никакво желание да поддържам връзка с нея и й го казах. Изглежда, че свекървата е казала на бившия ми съпруг, че се справям добре, и той дойде да ме посети няколко дни по-късно.

Видя луксозната ми къща на мястото на стара, рушаща се колиба, скъпа кола в двора, добре поддържан син и мен, която вече не бях наивното момиче, което бях. Бившият реши, че има право да се намесва в семейството ни.

Но не взе под внимание едно нещо – пред него стоеше една различна аз. Жена, която не се нуждаеше от неговото внимание. Животът ме направи силна и уверена в себе си. Никой вече не би посмял да ме манипулира.

Съпругът ми искаше да ме прегърне, но аз го отблъснах. Не исках да го виждам или чувам. Наложи се да извикам един от служителите си, за да покаже на бившия ми мъж изхода. Затворих вратата и си тръгнах. Държах се дълго време и след това се разплаках. Все още обичах съпруга си и наистина исках синът ми да има баща. Но не можех да му простя предателството. Майкъл изгуби шанса си, когато ни изхвърли през вратата.

 

 

Rate article
Майкъл доведе любовницата си в къщата и изгони сина ми и мен