Майка ми си спомни за мен след 21 години

Израстването ми не беше лесно. Когато семейството ни изпита финансови затруднения, майка ми ни напусна заради по-обещаващ мъж. Тя не искаше да жертва желанията си и да живее в бедност.

Баща ми прие много тежко кончината на майка ми. Той направи всичко възможно да ме възпита като добър човек и да ми осигури всичко, от което се нуждаех. За щастие, веднага след като майка ми си отиде, той получи повишение и финансовото положение на семейството ни веднага се подобри.

Баща ми се опита да замести майка ми и успя. Преживяхме всички трудности заедно. А какви рождени дни ми организираше той! Всичките ми мечти се сбъднаха в този ден.

Сега съм студентка. Опитвам се да работя на половин работен ден, за да не седя на врата на баща ми. През това време баща ми се ожени за втори път, премести се при новата си съпруга и ми остави апартамент.

И тогава жената, която ме напусна преди 21 години, дойде да ме види. Мислите ли, че исках да я видя? Не, не искам да я виждам.

Тя ме молеше да я пусна да влезе. Каза, че нямам право да я изхвърлям, защото тя ме е родила. Затворих вратата и казах, че ако не си тръгне, ще се обадя в полицията.

Тя започна да унижава мен и баща ми. Извадих телефона си и започнах да набирам номера. Едва тогава тя изчезна.

Плаках много дълго и обвинявах себе си. Баща ми ме успокои и каза, че съм направил всичко правилно. Иска ми се майка ми да знаеше какво означава да бъдеш майка.

 

Rate article
Майка ми си спомни за мен след 21 години