Майка ми иска да даде апартамента и парите, оставени ми от баща ми, на сина си от друг мъж!

родителите ми са живели малко заедно. Когато бях на 4 години, баща ми беше призован да служи и повече не се върна. Той обаче ми остави няколко наши общи снимки от детството и значителна сума пари в банката на мое име, която нарастваше всяка година   .

Няколко години по-късно майка ми се омъжи повторно и роди брат ми. И така се случи, че станах прислужница на доведения си баща и майка си и бавачка на по-малкия си брат    .

Когато гледах как майка ми се отнася с по-малкия ми брат, ми се искаше да плача. Виждах, че тя го обича, целува го за лека нощ, прегръща го, чете му приказки, купува му играчки и дрехи. Сякаш аз бях чуждо дете.

Доведеният ми баща също обичаше единствения си син, но тогава нещата станаха още по-лоши. Двамата с майка ми започнаха да се карат и той започна да пие, а след това всички ние попаднахме под неговия чар. Разбира се, мен ме биеха най-много, защото не ме обичаха. Няколко години по-късно те се разведоха.

По-късно заминах да уча в друг град и оставих брат ми и майка ми, които живееха в апартамента на покойния ми баща. Връщах се вкъщи много рядко, защото работех на половин работен ден, и се обаждах само на майка ми.

Когато се прибирах след дълго време, откривах, че там живеят млади хора, които не познавах. Майка ми спеше на дивана на балкона, а непознатите бяха приятели на брат ми. Реших да поговоря за това на следващия ден, защото беше необичайно. Но след това стана още по-лошо. На сутринта ме събудиха и ме накараха да отида до банката и да изтегля депозита, който баща ми ми беше оставил, защото по-малкият ми брат беше загубил огромна сума пари в карти.

Сякаш отново бях малко момиче, което е безполезно. Най-смешното е, че се върнах вкъщи, за да споделя с тях добрата новина за бременността си, мислейки, че ще можем да поддържаме семейни връзки… Но решението дойде при мен. Казах им да си съберат нещата, защото оттук нататък ще живеят при баба си на село. Тъй като апартаментът принадлежеше на мен, нямаше да търпя там да живеят дребни престъпници    .

Майка ми и брат ми започнаха да ми се смеят, което само ме убеди, че съм прав да постъпя така. Обадих се в полицията и те помогнаха на моите “роднини” да си съберат нещата и да напуснат апартамента. След това с годеника ми сменихме ключовете и сега планираме да го продадем и да купим нов за семейството ни в друг град. Смених и номера на банковата си сметка, защото майка ми вече се беше опитала да получи пари без мен.

сигурна съм, че този избор щеше да бъде оплоден от баща ми, който искаше само най-доброто за мен   .

 

Rate article
Майка ми иска да даде апартамента и парите, оставени ми от баща ми, на сина си от друг мъж!