Люси нарочно закъснява за работа и не иска да се прибира вкъщи, а когато научава причината, почти онемява.

Люси нарочно закъснява на работа и не иска да се прибира вкъщи. Тя поемаше всяка задача в офиса, дори и да не ѝ плащаха за нея. Можеше да помогне на колегите си, да провери отчетите си, които вече бяха направени перфектно. А ако в офиса не останеше никаква работа, Луси се разхождаше дълго в парка, докато се стъмни. Страхуваше се да се прибере вкъщи и изобщо не искаше да го прави. В края на краищата съпругът и синът ѝ я чакаха вкъщи.

Обикновено за жените това е радост, но не и за Люси. В крайна сметка животът ѝ се е превърнал в истински ад, от който не може да излезе. Съпругът на Люси не я уважава и се отнася с нея като с прислужница:

– Ето, иди да измиеш чиниите, направи ми вечеря и няма значение, че си уморена от работа. Измила си лошо подовете, иди и ги измий отново.

Синът погледнал как баща му говори с майка му и решил, че това е правилното нещо, което трябва да направи. Той също започнал да не уважава майка си и да ѝ се кара. А ако майката не се подчинявала, той започвал да крещи и се опитвал да удари майката. Копие на баща си. Момчето вече е на 10 години и не смята да помага на майка си по никакъв начин, дори не почиства играчките си.

Люси вече е започнала да мисли да напусне съпруга си и да превъзпита детето, преди да е станало твърде късно. Но не може… в семейството ѝ не е прието да се занимава с развод. Дори баба ѝ е живяла с дядо ѝ, който много пиел, а после биел баба ѝ. Но тя е издържала, защото разводът е срам. А сега разводът може да се приеме като вид слабост. Ще си мислят, че Луси не е успяла да изгради силно семейство и щом са започнали проблемите, веднага е избягала от тях. Затова не ѝ остава нищо друго, освен да продължи да живее и да издържа.

 

Rate article
Люси нарочно закъснява за работа и не иска да се прибира вкъщи, а когато научава причината, почти онемява.