Jis pardavė butą. Be gyvenamosios erdvės išvyko ir jo motina

Kaip rašoma skelbime laikraštyje, Ekvadore gyvenantis Aleksandras pardavė savo butą Maskvoje. Be to, į gyvenamąją erdvę išvyko ir ten gyvenanti jo motina.

Ir tai nieko nestebina. Jis turi pilną teisę, nes jau seniai ją privatizavo. Tai vadinama apsunkintu butu. Tokie butai vertinami mažesne nei rinkos verte ir yra labai aktyviai perkami. Būtent taip vienas mano vyro pažįstamas nusipirko namą. Pastatas buvo netoli Skhodnya ir buvo graži sena dačia su didžiuliu sklypu.

Jame gyveno neįspūdinga senutė, kuri buvo Apsunkinimas. Naujasis savininkas leido Apkrovėjui laisvai judėti po namus. Senutė dažnai naktimis išeidavo į verandą, o tai ne kartą šokiravo kebabų mėgėjų grupę, kuri savaitgalį rinkdavosi jos draugės namuose. Atsakydamas į apstulbusių svečių klausimus, vyriškis sakė, kad į nekenksmingą močiutę nereikėtų kreipti dėmesio.

Senoji moteris visada tylėjo; ji buvo palikta namelyje ir pamiršta. Naujasis šeimininkas ją maitino ir rūpinosi gyvu žmogumi.

Todėl laikraštyje pasirodžiusi žinia apie 82 metų Nataliją Iosifovną Malicką ir jos sūnų Aleksandrą, kuris nusprendė parduoti savo turtą kartu su mylimu žmogumi, nenustebino.

Ant medinės tvoros aplink statybvietę didelėmis raidėmis buvo parašyta, kad čia gyvena meilė. Ir iš karto kyla mintis, kad jis taip pat gyveno Malickų šeimoje. Mama maudė savo mažąjį sūnų Sašenką, pasakojo jam pasakas, vedė į darželį ir mokyklą, džiaugėsi jo pasiekimais… Ir jis tikriausiai mylėjo savo mamą. Jis laukdavo, kol ji ateis į darželį, rašė jai, kai buvo pionierių stovykloje. Net ir dabar viena moteris laikraštyje pasakoja, koks geras yra jos sūnus.

Kur visa tai dingo? Kodėl meilė pabėgo iš namų, palikusi vienišą seną motiną? Padarė iš jos apsunkinimą…

Rate article
Jis pardavė butą. Be gyvenamosios erdvės išvyko ir jo motina