Draugė nusprendė, kad galima prabangiai atostogauti mano vyro sąskaita, bet mes sugebėjome ją pastatyti į vietą.

Kai kartu apsipirkdavome, prie kasų Ira sakydavo: “Katia, aš tau dabar padėsiu, aš viską sudėsiu į maišus, o tu mokėk”. Po to ji nueidavo prie jau įmuštų maisto produktų ir juos sudėdavo, o aš paduodavau pinigus.Kai tik sumokėdavome kavinėje, ji “pasiskolindavo” iš manęs pinigų, bet neketino jų grąžinti. Ji visada užsisakydavo viską, ko norėdavo. Ji gavo daugiau nei aš. Ji nieko sau neatsisakė ir nesistengė taupyti.

Daugiau su ja nevaikščiojau apsipirkti ir nebesivedžiau į kavines. Tačiau visiškai nesuvokdami pasekmių, kartu su ja išvykome atostogauti į Turkiją. Aš, mano vyras ir ji. Jos draugės elgesys buvo tiesiog nedovanotinas. Ji skaičiuodavo mūsų bendrus pinigus ir mūsų sąskaita eidavo į pirtis, masažus ir degustacijas. Ji nuolat save menkino, bet kartu buvo labai linksma ir flirtavo su mano vyru: “Paša, puiku, kad galėjai atvykti su mumis. Gera turėti tokį patikimą ir atsakingą vyrą. Laiminga Katja! Dabar gaunate gerą atlyginimą. Tai darbas, kurį reikia išlaikyti. Nieko gero nerandu.” Man tapo aišku, kad ji jau klausinėjo mano vyro apie jo atlyginimą. Paskutinis lašas buvo pasakojimas apie mūsų kambarį ir jame esančius gėrimus. Vakare buvome paplūdimyje. Ira pasakė, kad turi eiti į savo kambarį, ir tuo pat metu pasakė, kad mūsų kambaryje pamiršo akinius nuo saulės, ir paprašė raktų.

Grįžome į viešbutį, pasibeldėme į jos kambarį, bet niekas neatsiliepė. Nuėjome į savo kambarį, o ten stovėjo Ira ir gėrė brangius gėrimus iš mūsų spintelės. Buvau labai supykęs ir negalėjau išreikšti savo pasipiktinimo. Ji be jokio sutrikimo pareiškė, kad nusprendė mūsų čia laukti ir jau nuobodžiauja. Ji pasiūlė mums trims sėsti kartu, nes netrukus išvažiuosime.

Vos spėjau ją išvesti iš namų. suglumęs paklausė mano vyras: “Apie ką tai buvo?” Sutarėme, kad pamokysime ją. Kitą vakarą nuėjome į prabangų restoraną. Sėdėjau su ja prie stalo, o jos vyras nuėjo pas padavėją ir įspėjo, kad sąskaita bus atskira. Paskui gerai leidome laiką, juokėmės, o mano vyras vis džiaugėsi savo puikiu atlyginimu. Mūsų užsakymas buvo gana kuklus, o Ira išsirinko viską, kas brangiausia. Manau, kad ji uždirbo trisdešimt tūkstančių.

Kainos restorane didžiulės. Buvo taip juokinga stebėti jos veido išraišką ir elgesį, kai padavėjas atnešė dvi sąskaitas. Tai nebuvo jos plano dalis. Tačiau galiausiai jai atėjo suvokimas, kad ji nebegalės ilsėtis mūsų sąskaita. Kai grįžome iš SPA, ji stengėsi su mumis nekalbėti. Paskui visai nustojome kalbėtis. Šią pamoką ji prisimins ilgai

Rate article
Draugė nusprendė, kad galima prabangiai atostogauti mano vyro sąskaita, bet mes sugebėjome ją pastatyti į vietą.