Кой би си помислил, че на двадесет и две години ще стана по-голяма сестра?

Кой би си помислил, че на двадесет и две годишна възраст ще стана по-голяма сестра? Нека започна с това, че преди пет месеца аз и майка ми се преместихме в друг град.

Веднага след като пристигна, тя се запозна с момче почти на моята възраст. А наскоро разбрах, че майка ми е бременна. Всички очакваха от мен да доведа внуци.

Майка ми е на 48 години. Тя се разведе с истинския ми баща, когато бях още малко момиченце. Дори не знам как да реагирам на това. Все още не мога да приема новината спокойно. Оказва се, че ако някога имам дете, то ще бъде доста по-младо от братята и сестрите ми. Въпреки че все още не планирам да се омъжвам, камо ли да имам деца.

Свекървата на майка ми е с две години по-възрастна от нея. Родителите на годеника на майка ми подозират, че майка ми е родила това дете. Разбира се, те не са много щастливи да видят такава жена около сина си.

Аз не наричам този мъж баща, неприятно ми е дори да си помисля за това. Не знам дали бих се осмелила да забременея на тази възраст. Макар че в днешно време това е възможно.

Баба ми по майчина линия също не е много щастлива от тази новина. Чудя се какво ли би било да се чувствам отново като млада майка, както преди двайсет и две години. Какво е вашето мнение за раждането на деца на тази възраст?

 

Rate article
Кой би си помислил, че на двадесет и две години ще стана по-голяма сестра?