Когато се прибира със сина си, партито е в разгара си.

И тогава тя дочу разговора им.

Сара и Артър имали голям късмет. Те имаха много сплотена група приятели, съставена от двойки, подобни на тях. Те бяха наистина добри приятели.

Жените често се събираха заедно, като понякога оставяха децата на мъжете, а понякога и обратното, освобождавайки място за момчетата , за да могат да се отпуснат в чисто мъжка компания. По някакъв начин всичко се получаваше, редуваха се да си гостуват, да се срещат и да организират уикенди. Не са много хората, които имат късмета да организират свободното си време с приятелите и семейството си по такъв последователен начин.
Един ден Сара и синът ѝ отишли на гости на един от своите приятели.

Момичетата седнали, поговорили, споделили последните новини и се разделили. През това време, докато Сара отсъствала, мъжете посетили Артър. Когато Сара се върнала, те все още се забавлявали. Пускаха силна музика и си направиха барбекю.

За да не ги безпокои , Сара влязла в къщата и отишла да сложи сина си да спи. Случило се така, че разговорът на Артър с мъжете се чувал добре от улицата и жената чула нещо, което изобщо не очаквала.

Те говореха за жените си, оплакваха се, че са станали непривлекателни и скучни, изобщо не се грижат за себе си и мислят само за децата. В очите на Сара се появиха сълзи. Тя си мислеше, че тя и приятелките ѝ са добри съпруги и съпрузите им се възхищават от това. Оказа се обаче, че това не е така.

Да, призна жената , нещо се беше променило след раждането. Тя вече не е имала време и енергия за себе си. Трудно ли е да се разбере това? Сара заспала в стаята на сина си, а на сутринта решила да не разговаря със съпруга си и да не му приготвя нищо за ядене. Само че съпругът ѝ не разбрал обидата ѝ.

Сара искаше да направи нещо, за да ядоса съпруга си, но идеите ѝ се изчерпваха. Жената си помислила, че щом той е толкова умен, ще поиска от него пари за салон за красота и нови красиви дрехи.

Защо? Според жената той трябва да е този, който да я осигурява, след като иска тя да дефилира из къщата като модел от модния подиум. Тя просто не е сигурна, че Артър ще се съгласи да финансира всичко това.

Смятате ли, че една жена трябва да се грижи за себе си, след като има деца? Или е достатъчно да бъдеш добра домакиня?

 

Rate article
Когато се прибира със сина си, партито е в разгара си.