Когато решава да съобщи за брака си на университетската администрация, тя е озадачена. Сблъскала се е с факта, че не може да го направи. Ако приемеше предложението за брак, щеше да бъде уволнена със скандал,

Саманта преподава в института от три години. Тя е много млада, само на 30 години, затова студентите се отнасят към нея като към своя, но с уважение. Често я питат дали си има съпруг, но тя не отговаря на такива въпроси, защото това няма нищо общо с професията ѝ. Всъщност тя няма съпруг, но учениците ѝ не трябва да знаят това.

През новия семестър учителката получава нови учебни групи. А сред учениците имало едно момче, което почти не откъсвало поглед от нея. Тя можеше да се надява, че това е заради неговата отдаденост на предмета, но възгледите му бяха други. Като жена тя прекрасно разбираше какво означават те, но се опитваше да ги игнорира и да се преструва, че той е точно като останалите.

Един ден имаше студентско парти, на което Саманта беше поканена като ръководител. Разбира се, тя прие. С удоволствие прекарвала времето си със студентите и тогава към нея се приближил същият студент, който я бил загледал. Той я покани на танц и след това прекараха цялата вечер в разговори. Момчето беше по-възрастно от съучениците си, беше на 25 години, беше решил да смени професията си, затова учеше толкова късно и трябваше да работи вечер. Той живее така и вече планира бъдещето си със Саманта, тъй като не вижда други възможности. Отначало тя му се присмива, но после забелязва, че нещо в сърцето ѝ откликва.

С течение на времето те започват да се срещат тайно и шест месеца по-късно момчето ѝ предлага брак. Двамата били неописуемо щастливи заедно и искали да го узаконят. Когато обаче решила да уведоми университетските власти, тя била озадачена. Сблъскала се с факта, че не може да го направи. Ако се съгласеше на предложението за брак, щеше да бъде уволнена със скандал, затова беше по-добре да скъсат сега    .

саманта не можеше да повярва, че това все още съществува в съвременния свят, нима любовта е нещо ужасно? Сега тя е изправена пред избор и не знае какво да прави по-нататък   .

 

 

Rate article
Когато решава да съобщи за брака си на университетската администрация, тя е озадачена. Сблъскала се е с факта, че не може да го направи. Ако приемеше предложението за брак, щеше да бъде уволнена със скандал,