Когато отидох на море, разбрах, че не обичам съпруга си.

по онова време бях омъжена от четири години и всичките ми приятели ми завиждаха, защото съпругът ми наистина ме обичаше и беше романтик. Всяка седмица ми подаряваше по нещо, вкъщи винаги имаше цветя, обичаше да ме прегръща и да прекарваме дълго време заедно. А после се случи това и аз осъзнах, че любовта ми към съпруга ми не е истинска    .

Миналата година за първи път бях сама на море. Трябваше да отидем заедно, но съпругът ми имаше някакви неотложни служебни дела и беше твърде късно да върне билетите. Тогава се случи нещо, което преобърна представата ми за любовта с главата надолу   .

Когато моите приятели разбраха, че пътувам сама, решиха да се присъединят към мен. Бяхме общо трима и на плажа срещнахме един мъж, който активно се налагаше над нас. Не го приемахме много сериозно, но за омъжените дами беше нормално да флиртуват с него.

Този мъж не си позволяваше нищо излишно и беше порядъчен, така че когато на следващата вечер ме покани да се разходим край морето, се съгласих без колебание. Говорихме дълго и това преобърна нещо в мен. Между нас нямаше нищо интимно, освен леки докосвания на ръцете на сбогуване и усмивки.

В продължение на цяла седмица се разхождахме вечер по плажа и не си позволявахме нищо излишно. Едва на последната вечер той ме целуна и аз вече не можех да сдържам природата си и му отговорих.

На следващата сутрин се прибирах вкъщи, но усетих, че вървя в погрешна посока. Душата ми остана с онзи мъж край брега. Единственото нещо, за което можех да мисля, беше онази целувка. Бях влюбена, но не в съпруга си.

Когато се върнах, съпругът ми започна да ме прегръща и целува, но за мен това беше отвратително. Измислих си нещо, че съм уморена, и той ме остави. Времето обаче минаваше и отношенията ми със съпруга ми започнаха да се превръщат в бездна.

Когато погледнех съпруга си, исках да видя някой друг. Отхвърлих всички тези мисли, защото любовта ми беше далеч, а аз имам законен съпруг. И наистина ли беше възможно да го нарека любов, а не страст, която не осъзнавах?

Повече от година след тези събития се намерихме в социалните мрежи. Понякога посещаваме страниците си, но не си пишем. Всеки ден си спомням за него, въпреки че усещам, че все още изпитвам чувства към съпруга си. Какво трябва да правя с всичко това?
 

Rate article
Когато отидох на море, разбрах, че не обичам съпруга си.