Когато Мария преподаваше в клас, Майкъл я погледна с пронизващ поглед. По време на церемонията по дипломирането той осъзнава едно – това е последният му шанс да спечели вниманието ѝ.

Той току-що беше завършил гимназия, а тя беше учителка. Името ѝ беше Мария. Жената беше истинска красавица. Беше добре поддържана и облечена. Майкъл веднага хареса Мария. Тя беше дошла тук от града. В селото тя наела къща и работела.

Когато Мария преподаваше в клас, Майкъл просто не можеше да откъсне очи от нея. Пронизващият му поглед караше жената да се смущава. Особено когато очите им се срещнаха.

Тогава те имаха дипломиране. Човекът почувствал, че е време да действа, защото в противен случай ще я загуби. Мария и Майкъл започнаха да танцуват бавно. Без да се колебае, момчето помоли учителката си да танцуват. Той мечтаеше да танцува с нея още от седми клас. Майкъл усещаше дъха ѝ и топлата ѝ длан, която държеше здраво ръката му   .

на церемонията по дипломирането Майкъл подари на Мария букет от красиви маргаритки. Изглеждаше, че тя има най-красивия букет. Тя не можеше да откъсне очи от него. Беше много доволна.

Мария дори не си помисли да има нещо с това момче. Въпреки че той ѝ харесваше. Той беше умен, висок, широкоплещест и много внимателен. Винаги бе харесвала такива мъже. Но Майкъл.
беше още много млад. Тя изобщо не го приемаше сериозно, като човек, който цени илюзиите.

Но съдбата ги събра отново. Един ден приятелката на Мария ги покани на сватбата си. Там тя видяла Майкъл. Оказало се, че той е далечен роднина на младоженеца. Такива неща могат да се случат    .

На сватбата те се държали не като учител и ученик, а като пълноправни гости. По това време Майкъл завършвал третата година от университета.

Тази среща събуди отдавна забравени чувства и у двамата. През това време Майкъл се беше променил, беше узрял. А Мария все още беше красива и млада. И двамата изпитваха безгранична симпатия един към друг. Очите им се срещаха отново и отново, а погледът един към друг стопляше душите им.

на деветгодишна възраст Мария изобщо не усещаше разликата. Тя веднага се почувства някак спокойна и радостна в сърцето си   .

След това те не можеха да живеят един без друг. Затова трябваше да бъдат заедно. Всички моменти благоприятстваха за това. Майката на Майкъл обаче не споделяше неговия избор. Мария имаше свое собствено жилище, където можеха да живеят     .

Шест месеца по-късно Мария и Майкъл се ожениха и щастието им не познаваше граници. Сега Мария очаква бебе. Лекарите казват, че ще бъде дъщеря. Но двойката е щастлива с всяко дете, стига то да е здраво.

 

Rate article
Когато Мария преподаваше в клас, Майкъл я погледна с пронизващ поглед. По време на церемонията по дипломирането той осъзнава едно – това е последният му шанс да спечели вниманието ѝ.