Когато Мария най-накрая ражда, съпругът ѝ въздъхва с облекчение. И ето защо

Мария стояла пред витрината на един магазин. Тя наистина искаше да изяде един ананас. Но, за късмет, магазинът бил затворен. Беше дълъг път да се отиде до магазин за хранителни стоки. Освен това съпругът ѝ трябваше да работи нощна смяна. Но тя наистина искаше един… Така че Мария се обадила на съпруга си и го помолила да й донесе ананас. В противен случай нямаше да може да издържи до сутринта. Стомахът на дъщеря ѝ плачеше за тази специфична храна. Мария не е виновна за това. Тя не се смята за придирчива. Просто я искаше   , та какво остава сега.

мъжът обръща колата и потегля към супермаркета. Добре е, че колегите му в работата го разбират. Те самите са имали бременни жени. Той им се обажда, казва им, че ще закъснее, и отива при жена си с един ананас. Той си мисли, че жена му е бременна от цяла вечност. Мария иска нещо денонощно. Понякога риба, понякога грозде. А веднъж го събудила с думите, че иска да мирише на бензин. И какво мислите вие? Трябваше да отидем до бензиностанцията през нощта.

Когато мъжът се прибра, в къщата беше тъмно. По това време жена му спяла. Той тихо влязъл, сложил ананаса и се върнал на работа. Това се случвало през всичките нощи, в които бил на работа. Докато се върне на работа, минали два часа. Той обещал на ръководството си, че ще навакса часовете, в които е отсъствал. Но не знае кога ще стане това. Днес се надява, че съпругата му ще спи добре до сутринта и няма да му се налага да бърза из града.

Когато Мария се събуди на сутринта, видя на масата един ананас. Съпругът ѝ го беше донесъл и не я беше събудил. Но тя вече беше гладна. Тя ще го изяде някой друг път. Няма да каже на съпруга си за това, защото той ще се обиди. В момента й се иска да яде миди. Няма страшно, ще отиде и ще си купи. Може би ще срещне съпруга си по пътя, той скоро ще се върне от работа.

Мъжът подкара към къщата и забеляза, че Мария се прибира бавно. Той ѝ се възхитил. Беше толкова малка, крехка и най-важното – с коремче. Той много я обичал. Изведнъж Мария седнала. Съпругът ѝ се затича към нея. Жена му беше започнала да ражда. Той бързо я хвана за ръка и я поведе към колата. Трябваше незабавно да отидат в болницата. Три часа по-късно той стана баща   . Това най-накрая се случваше. Всичките “пристъпи” на съпругата му приключиха. Очаква ги нов етап от живота.

 

 

Rate article
Когато Мария най-накрая ражда, съпругът ѝ въздъхва с облекчение. И ето защо