Когато Юлия ми показа положителен тест за бременност, бях много разстроена. Времето обаче минаваше и съпругата ми не показваше никакви промени във външния си вид. И коремът ѝ не растеше.

Запознах се с Юлия чрез общ приятел. Излязохме на няколко срещи, а след това я помолих да излезе с мен. Беше ясно, че Юлия изпитва чувства към мен, които не можех да кажа за себе си. Оказа се, че тя е истинска скука. Юлия можеше да ми развали настроението само с един коментар за това как съм облечена неправилно или косата ми не е по правилния начин. Веднъж Юлия дори ме накара да върна в пекарната тортата, която бях поръчала за годишнината ни. Причината беше, че според нея имало твърде малко пълнеж. Така мина една година, Юлия започна да намеква за сватба и аз осъзнах, че не мога да живея с нея до края на живота си.

Понякога беше забавно с нея, но не повече. Но един момент промени всичко. Юлия ми показа тест за бременност. Той беше положителен. Тогава се примирих с мисълта, че ще трябва да прекарам остатъка от живота си със скучна жена, която вече беше решила да ме държи бременна.

По-късно в работата ни се появи нов служител. Тя се казваше Сара. Тя веднага ми хареса. И то не само заради страхотната ѝ фигура, но и заради характера ѝ. Имахме много общо помежду си.

веднъж я поканих на кафе и дори не разбрах как съм останал три часа. Междувременно външният вид и поведението на Юлия ме накараха да се усъмня, че е бременна   .
Тогава Сара каза, че е получила задачата да събере хора, които да отидат в чужбина, за да обменят опит. За мен това беше шанс, който не можех да пропусна. Когато разказах на Юлия за това, тя направи истински скандал от това. А след това се обади и на семейството си. Започнаха да ми се обаждат и да ме наричат егоист     .

Така че трябваше да остана с Юлия. Минаха два месеца. Отидох при Юлия и я попитах защо не иска да отиде на ултразвук и защо не може да си види корема. След като ѝ казах това, тя се разплака и каза, че ми е показала теста на някой друг. Юлия се надяваше, че ще забременее веднага след като започнем да живеем заедно и тогава всичко ще се нареди. Но това не се случи. Не можех да ѝ простя, че ме излъга, затова подадох молба за развод. Въпреки че не мина без скандали. Бившата ми съпруга често ми се обаждаше и ме молеше да ѝ дам шанс. Родителите ѝ също не ми даваха мира, но аз отстоявах позицията си. Сара напусна и се премести, а аз така и не я намерих. Изминаха десет години, а аз все още не мога да обичам никого.

 

Rate article
Когато Юлия ми показа положителен тест за бременност, бях много разстроена. Времето обаче минаваше и съпругата ми не показваше никакви промени във външния си вид. И коремът ѝ не растеше.