Когато Инна разбира, че съпругът ѝ няма да дойде да я вземе от болницата, тя се ядосва сериозно.

Когато Инна разбра, че съпругът ѝ няма да дойде да я вземе от болницата, тя беше сериозно ядосана. За щастие, любезни медицински сестри ѝ помогнали да пренесе бебето и когато разбрали, че никой не посреща родилката, съчувствено ѝ пожелали благополучно пътуване до дома. Родителите на момичето също не бяха там, те живееха далеч и не можеха да дойдат. Погледът ѝ се спря на двойката, която беше посрещната от роднините, и тя едва сдържаше сълзите си. Бързо се качи в едно такси и започна да мисли как ще говори със съпруга си, който не беше дошъл в този толкова важен ден.

Когато отворила вратата на апартамента, усетила миризма на изгоряло. Това дори я успокои за момент. Може би съпругът ѝ и приятелите му толкова много са празнували рождения ден на сина си, че не са чули алармата, но когато влязла в спалнята, останала зашеметена. На брачното им легло спеше странно, пияно момиче. Тогава Инна си спомнила колко често съпругът ѝ “закъснявал за работа”, как ходел в командировки и се връщал от тях твърде щастлив. Изведнъж тя осъзна, че съпругът ѝ също не се нуждае от нея… Трябваше ѝ минута, за да осъзнае това, тъй като пияният Франк дори нямаше време да си събуе панталоните и трябваше да тича след жена си със свалени панталони и да крещи нещо след нея. Оказа се, че таксито, което я беше докарало, още не беше тръгнало, затова тя бързо скочи вътре и плачейки го помоли да я закара някъде далеч. Шофьорът я послушал и я закарал до най-близкото кафене. Отишъл да ѝ донесе кафе, а когато се върнал, жената се успокоила малко и му разказала всичко.

Но най-лошото било, че тя нямала никого в този град, трябвало да се върне при родителите си, а нямала дори пари за пътуването, а трябвало да измине това разстояние с малко дете

Когато шофьорът чул тази история, той веднага завел момичето вкъщи, обяснил всичко на жената и тя веднага започнала да помага на Инна и да я утешава. През следващите два дни семейството на шофьора помагало на момичето с всичко, а след това родителите ѝ дошли и ги прибрали у дома. През цялото това време Франк търсел момичето, а после се осмелил да дойде в дома на родителите ѝ и да каже на всички, че нищо не се е случило, че ѝ е верен. Но дали тя беше достатъчно сляпа и глупава, за да му повярва?

Когато Франк разбра, че няма да стигне доникъде, започна да живее с онзи непознат, а той изобщо не се интересуваше от детето. Ина се съвзе, подаде молба за развод и се опита да прекарва повече време със сина си и със себе си, защото нямаше време да се

 

Rate article
Когато Инна разбира, че съпругът ѝ няма да дойде да я вземе от болницата, тя се ядосва сериозно.