Когато бях млада, взех решение, което промени живота ми, да напусна приятеля си и да се омъжа за богат мъж, надявайки се на красив и стабилен живот. Не знаех колко силно животът ще обърне всичко.

когато бях студентка, се срещах с момче, което не произхождаше от богато семейство и нямаше стабилни доходи. По същото време един състудент от заможно семейство прояви интерес към мен. Като човек от бедно семейство мечтаех за комфортен и щастлив живот. Когато приятелят ми ми предложи брак, аз му отказах и избрах стабилността и богатството, предлагани от моя състудент. Въпреки че обичах приятеля си, парите бяха на първо място за мен    .

За съжаление съпругът ми се оказа всичко друго, но не и семеен човек. Той винаги живееше с леснодостъпното и не оценяваше стойността на упорития труд. Когато родителите му предадоха бизнеса си на него, той не можа да се справи с него и в крайна сметка бизнесът се срина. Години наред разчитахме на парите на родителите му, а той не предприе никаква инициатива, за да промени ситуацията. Когато имахме финансови затруднения, му предложих работа, но той отказа, тъй като не искаше да работи за някой друг   .

Наскоро срещнах приятел, който сподели новината, че бившият ми приятел е станал успешен бизнесмен. Той е успял да се измъкне от бедността и сега се радва на богат живот. Като чух това, изпитах странни емоции. Осъзнах, че все още го обичам и искрено се радвам за успеха му. Според моя приятелка той все още бил свободен и аз се запитах дали сега имаме шанс. Времето мина и сега осъзнах предишната си грешка.

Поглеждайки назад, съжалявам, че избрах парите и сигурността пред любовта и страстта. Трябваше да оценя връзката, която имах с приятеля си, и да избера път, който е воден от любовта, а не от материалното богатство. Сега оставам с последствията от решението си и с осъзнаването, че може би съм изгубила шанса да имам истински пълноценен живот с човека, когото наистина обичах.

 

 

Rate article
Когато бях млада, взех решение, което промени живота ми, да напусна приятеля си и да се омъжа за богат мъж, надявайки се на красив и стабилен живот. Не знаех колко силно животът ще обърне всичко.