Kartą kavalierius atėjo į pasimatymą tik su puse vištos

Ar kada nors susimąstėte apie tai, kad susitikimas su vyru gali virsti ištisu nuotykiu. Senstant žmonės pradeda atsargiau rinktis partnerį.

Kai moteris sensta, jos pirmenybė teikiama ne rūpesčiams “o kas, jei aš jam nepatiksiu”, o svarstymams “o kas, jei jis man nepatiks”.

Kiekviena suaugusi moteris supranta, kad jai reikia tinkamo vyro savo gyvenimui, su kuriuo ji jaustųsi gerai, ir pradeda kreipti dėmesį į nesvarbias smulkmenas ir detales.

Noriu pakviesti jus perskaityti vienos mūsų mokytojos pasakojimą apie tai, kaip ji nuėjo į du skirtingus pasimatymus.

Moteris susipažino su vyru per skelbimą. Jie nuėjo į kiną ir viskas klostėsi puikiai. Tada ji nusprendė pakviesti savo naująjį gražuolį į svečius, nes buvo jauna ir kvaila. Sužadėtinis atėjo ne tuščiomis, bet atsinešė vieną šokolado plytelę ir pusę keptos vištos.

Pamačiusi, su kokiomis dovanomis pas ją atvyko džentelmenas, moteris jo paklausė:
– Kodėl jis atnešė tik pusę vištos?

Į jos žodžius vyriškis atsakė:
– Aš manau, kad to užteks, nes valgau labai mažai, o moterims reikia saugoti savo figūrą ir nepersivalgyti. Moteriai pasisotinti užtenka ir mažyčio gabalėlio.

Kaip paaiškėjo, visas viščiukas – tai per daug prašmatnu, reikia taupyti daiktus.

Vėliau gerbėjas deklamavo Eseniną, nes labai norėjo sužavėti damą. Tačiau tai nieko negalėjo pakeisti, nes jai didelį įspūdį padarė pusė vištos!

Vyras labai nustebo, kodėl moteris atsisakė toliau su juo susitikinėti, ir nusprendė, kad nepasiduos. Norėdama atsikratyti įkyraus suokalbininko, dama turėjo jį visur blokuoti.

Kita patirtis buvo dar neįprastesnė ir linksmesnė. Po kurio laiko dama susipažino su kitu vyru, kuris pakvietė ją į pasimatymą kavinėje.

Iš pirmo žvilgsnio ši situacija galėjo pasirodyti labai miela, tačiau tik iki tol, kol užsisakydamas vyriškis neužsakė vieno pyragaičio už du.
 

Rate article
Kartą kavalierius atėjo į pasimatymą tik su puse vištos