Какво? Първо, докажи, че детето ти е мое. Момичето родило момиче и още същия ден, под диктовката на майка си, написало отказ

Това беше първата ѝ любов. Вярваше, че избраникът ѝ е специален, а всички чувства между тях бяха искрени, вълнуващи и обединяващи. През първата година на университета тя вече очакваше с нетърпение да облече бяла сватбена рокля.

– Скъпи, бременна съм – прошепна тя, прегръщайки гърдите на любимия си, – Искаш момче или момиче?

– Какво?” – Момчето веднага се изправи на крака, а очите му бяха гневни. “Искаш да ме забремениш? Нечие чуждо дете на моя отговорност? Все още трябва да докажа, че това дете е мое.

– Защо казваш това? Знаеш, че не съм имала други мъже освен теб… – проплака момичето.

Момичето си взе отпуск, когато коремчето ѝ вече беше доста забележимо. Тя си събра нещата и отиде при родителите си. Тя си спомни как гаджето ѝ първо предложило пари. После крещял, че не иска това дете, и дори я ударил няколко пъти в корема. А след това изчезнал.

– Върви си вкъщи, роди си спокойно бебето, а след една година ще се върнеш да учиш – казал приятелят.

Родителите обаче не били доволни от тази новина и веднага завели дъщеря си на лекар. Но в болницата отказали да направят каквото и да било с детето, защото срокът бил твърде дълъг. Момичето родило момиче, но написало отказ от него под натиска на майка си.

Момичето завършило института и започнало да печели пари в родния си град. Отворила един магазин, после още един… И се омъжила за успешен адвокат. Всичко било наред, но жената не могла да роди за втори път. Отишли при най-добрите лекари, а после започнали да ходят за пари… Така се примирили със съдбата си.

– Скъпи, имаме добър бизнес, но за кого ще оставим всичко това? Може би ще осиновим дете в някой дом за сираци.

– Сега ще ви кажа нещо… Сега съдбата реши да ме накаже, когато бях на 18 години, родих момиче

Мъжът изслушал цялата история и след това предложил на жената да намери дъщеря си. Момичето първо било в Дома за бебета, а след това го преместили в интернат. Тя израснала умна и красива, но имало едно нещо, което през цялото време отблъсквало потенциалните родители – нямала два пръста на лявата си ръка.

– “Това определено е тя – прошепна момичето, когато напуснаха сиропиталището, – когато се роди, лекарят каза, че й липсват два пръста. Трябва да я намеря.

Всички опити да намерят момичето бяха напразни. Жената вече е изгубила надежда.

Жената се молела всеки ден и молела за чудо: да види отново дъщеря си.

Много често съпругът ѝ коленичил до нея.

И чудото се случило. Двойката се преместила в една селска къща, където все още продължавал ремонтът. Докато работела на улицата, Юлия видяла пощальон.

След като я поздравил, пощальонът започнал да ѝ разказва, че пресата е изпратена на този адрес, но няма къде да я постави.

– Всички тези вестници се намират в нашия отдел, така че можете да ги вземете по всяко време.

– Момиче, какво не ти е наред с ръката?”. – жената видя, че младата пощальонка няма пръсти на лявата си ръка.

– Аз съм се родила такава, не знам, може би затова родителите ми ме изоставиха.

Тогава жената осъзнала, че всичките ѝ молитви не са били напразни и дъщеря ѝ стои пред нея.

Какво мислите за това?

 

Rate article
Какво? Първо, докажи, че детето ти е мое. Момичето родило момиче и още същия ден, под диктовката на майка си, написало отказ