Какво мислиш, че съм за съпруга ти?

Ако мъжът погледне друга жена, жена му със сигурност ще го усети. Не можеш да скриеш нищо от зоркото око и острото обоняние на една жена.

Когато за пръв път започнахме да общуваме с моя Джак, веднага го харесах заради неговата уравновесеност и вътрешен мир. През всичките години на нашата връзка той никога не е повишавал дори глас по мой адрес.

Едва през последните няколко седмици той не приличаше на себе си, често беше нервен и раздразнителен, а когато се опитвах да говоря с него, той бягаше от разговора.

Обмислях различни причини, но той нямаше проблеми с работата си, а и семейството му беше добре, така че това беше нещо, за което не знаех.

Един ден Джак отиде да си вземе душ, а напоследък винаги вземаше телефона си със себе си, включваше музиката, забравяше го и го оставяше. И тогава телефонът иззвъня. На екрана се появи “Мария”. Мисля си, че който и да е, аз съм съпруга и мога да кажа на мъжа си или да го помоля да ми се обади обратно.

– “Здравей, Джак е под душа, имаш ли съобщение или ще се обадиш по-късно?”. Попитах.

– “О, съпруга моя”, каза странно другата жена, “Какво мислите, че съм за съпруга ви?

– Мога само да предполагам, така че ще ми се обадите ли обратно?” Попитах саркастично.

– “О, не, имам нещо важно да споделя с вас. Току-що забременях, с Джак очакваме ново бебе, а той винаги те е съжалявал и се е страхувал да ти каже. Е, разбираш”, каза любовницата на съпруга ми, засмя се и намекна, че все още не мога да имам дете. Тя очевидно се опитваше да ме довърши.

Това беше толкова силен удар за мен, че изтръпнах. Отидох в спалнята ни и прекарах цялата вечер и нощ в сълзи. Съпругът ми влезе и си легна до мен, сякаш не беше чул как плача и колко ме боли.

На сутринта се събудих и си тръгнах от работа, нямах сили да живея, исках да изчезна.

Вечерта съпругът ми се върна, видя състоянието ми и започна да говори: “Съжалявам, трябваше отдавна да ти кажа всичко. Просто се страхувах, че ще й повярваш, че има нещо между нас. Но между нас нямаше нищо! Тя е нищо за мен, една глупава измамница, която се опита да ме изнуди да напусна апартамента си! Слушай ме, котенце, обичам само теб. Тя не е бременна заради мен. Слушаш ли ме?”

-Отговорих тихо, без да имам сили да споря или да изяснявам отношенията.

 

Rate article
Какво мислиш, че съм за съпруга ти?
Du hast Neffen hinter dem Zaun, auf die muss man aufpassen, und wir sind bald wieder da.