– Как живеете с биологичния баща на дъщеря ми? Щастливи ли сте? Уилям не се е разкрил пред вас?

Анна и аз сме приятели още от училище. Живеехме на една и съща улица и ходехме в един и същи клас. По-късно започнахме да общуваме все по-рядко. В крайна сметка дори започнахме да излизаме в различни компании. Ако преди си споделяхме всичко, по-късно само се поздравявахме и можехме да си дадем копие от домашното.

В девети клас Анна забременя. Разбира се, аз се чудех кой е бащата на детето, но приятелката ми не искаше да ми каже. Когато Анна беше бременна в шестия месец, семейството ѝ се премести в друг град. Там тя родила дете и постъпила в техническо училище. Оттогава връзката между нас се изгуби. Опитах се да възстановя приятелството ни, но Анна ме накара да осъзная, че няма нужда от него   .

а и много неща се бяха променили в живота ми. Завърших единадесети клас, постъпих в университета и започнах да живея в общежитие. Прибирах се у дома рядко. Именно вкъщи се запознах с Уилям. Отдавна харесвах Уилям, но той беше с три години по-голям   .

Уилям започна да ми показва симпатии. Не можех да повярвам и отначало се преструвах, че не ме интересуват знаците му на внимание. По-късно той спечели сърцето ми, започнахме да се срещаме, а по-късно създадохме семейство.

Вече шест години сме заедно. Веднъж отидохме на гости на родителите на съпруга ми. Недалеч от къщата им забелязах моята стара приятелка Анна. Зарадвах се, че я виждам, отидох при нея и я поздравих. А тя беше толкова секси:

– “Как живееш с биологичния баща на дъщеря ми? Щастлива ли си? Нима Уилям не се е разкрил пред теб?

Бях шокирана от този въпрос и не разбрах какво искаше да каже с него. Но се оказа, че в девети клас Анна е забременяла от Уилям. Всичко се случи доста странно, защото Анна се оказа в дискотека, където не трябваше да бъде.

Родителите на Уилям били богати, затова се съгласили с Анна да не признава кой е истинският баща на детето. За това приятелката получила значително възнаграждение. Анна решила да роди.

Казах, че това е минало и че тази ситуация няма нищо общо с мен. Честно казано, не ми беше приятно да чуя такава истина за съпруга си, затова на следващия ден реших да поговоря с Уилям. Говорих спокойно, без никакви оплаквания или обвинения.

Оказа се, че Уилям е прекалил с алкохола този ден и не е имал планове да се среща с Анна. Оттогава те не са се виждали. Той не поддържа връзка с дъщеря си, защото се бяха договорили за това още в началото. Уилям признава, че често мисли за дъщеря си, но просто не може да се реши да се срещне с нея.

След като го изслушах, му казах, че оттук нататък Уилям трябва да общува с дъщеря си и да я осигурява. Разбира се, ако дъщерята няма нищо против. Оттогава Уилям помага финансово на А, а ние веднъж седмично водим момичето в нашата къща и прекарваме време с нея. Искам бащата да присъства в живота на детето.

Какво бихте направили на мое място?

 

 

 

Rate article
– Как живеете с биологичния баща на дъщеря ми? Щастливи ли сте? Уилям не се е разкрил пред вас?