Kaip virti tamsius barščius kaip iš geriausio restorano

Norėtume jums pasiūlyti pasigaminti barščių, kurie gaminami daugelyje restoranų. Barščiai išeis sodrūs, šviesūs, gražūs ir labai skanūs. Galite būti tikri, kad gastronominis malonumas visiems jo paragavusiems garantuotas!

Ko jums reikės:
Reikės: burokėlių – 400 gramų
kaulų su mėsa – 1000 gramų
morkų – 2 vnt.
bulvių – 300 gramų
kopūstų – 400 gramų
svogūnai – 2 vnt.
vandens – 4 litrai
žalumynai
grietinės – 1 valgomasis šaukštas
druskos –
acto – 30 g
cukraus – 50 gramų
pomidorų pasta – 70 gramų
augalinis aliejus – 20 gramų

Kaip gaminti:
Į puodą įpilkite tris litrus vandens ir sudėkite kaulus. Įjunkite ugnį. Sudėkite morkas ir svogūnus, kuriuos supjaustykite pusžiedžiais. Paragaukite ir pagardinkite druska. Užvirus nuimkite putas. Sultinį virkite vieną valandą.

Burokėlius kruopščiai nuplaukite ir suberkite į puodą. Burokėlių sultinį paruoškite taip: pasūdykite, užpilkite actu ir virkite dvidešimt minučių. Susmulkinkite kopūstą, supjaustykite svogūną su morkomis ir agurkais julienais. Bulves supjaustykite nedideliais gabalėliais.

Dabar reikia paruošti barščių padažą. Įkaitinkite ant viryklės keptuvę, supilkite lajaus aliejų ir kepkite burokėlius apie penkiolika minučių, visą laiką maišydami. Sudėkite svogūnus ir morkas ir kepkite dar dešimt minučių. Pagardinkite druska, suberkite cukrų ir pomidorų pastą, išmaišykite ir pasūdykite.

Iš sultinio išimkite kaulus, į vandenį įmeskite bulves ir kopūstus ir virkite penkiolika minučių. Po to į puodą supilkite troškintas daržoves ir burokėlių sultinį.

Štai ir viskas – barščiai paruošti! Galite pilti į lėkštes ir įpilti grietinės. Taip pat galite pabarstyti petražolėmis ir kitais žalumynais. Geresnio skonio dar niekada neragavote! Būtinai paruoškite jį savo šeimai!

Rate article
Kaip virti tamsius barščius kaip iš geriausio restorano