Kaip tapti moteriškos lyties atstovu

Mūsų biure yra bendradarbis, kurį visi vadiname visų galų meistru. Dar visai neseniai laikiau tai pokštu, bet paskui supratau, kad šis žmogus gyvena taip, kad man jo net gaila. Kiekvieną kartą, kai su kolegomis susirenkame atsipalaiduoti ir praleisti laiką bare ar išvykti į žygį gamtoje, jis įvairiomis dingstimis atsisako vykti su mumis. O kartą net prasitarė, kad nenori pyktis su žmona, todėl nedalyvauja mūsų kolektyvo susibūrimuose.

Noriu pasakyti, kad šis vyras pats yra labai karšto būdo, sakyčiau, net agresyvus. Kaip jis sugeba nusilenkti prieš savo žmoną, man yra paslaptis.

Tik po kurio laiko supratau, kokia čia paslaptis. Kartą mūsų vadovybė į naujametinį įmonės vakarėlį pakvietė visus darbuotojus su žmonomis ir vyrais. Man “pasisekė” atsisėsti šalia pakaliko sutuoktinės. Jo žmona buvo dar gražesnė, net akių negali atitraukti.

Trumpai su ja pasikalbėjau. Ji kalba labai tyliai, o kai jos klausaisi, paskęsti jos kalbų tėkmėje. Ji gana intelektuali ir yra puiki pašnekovė. Ji lengvai mane įkalbėjo padėti jos sutuoktiniui koridoriuje apsiūti lubas gipso kartono plokštėmis. Turite suprasti, kad ją mačiau pirmą kartą gyvenime, bet ji įkalbėjo mane padėti atlikti remontą greičiau nei per pusvalandį. Tai tikras talentas!

Po to supratau, kaip jaučiasi mano kolega ir kaip jam sunku atsilaikyti prieš sutuoktinį, kai reikia apginti savo požiūrį. Noriu sąžiningai pasakyti, kad jei būčiau turėjęs tokią žmoną, aš irgi būčiau buvęs silpnavalis.

Rate article
Kaip tapti moteriškos lyties atstovu