Kaip susiginčijau su vyro giminaičiais

Iš pradžių mano giminaičiai su manimi elgėsi normaliai. Santykius buvo galima pavadinti šiltais. Pastaruoju metu viskas pasikeitė. Iš dalies tai buvo mano kaltė.

Mano vyro tėvai turi įprotį kaskart dovanoti man mažas dovanėles. Jie žino, ką valgau, ir atneša mano mėgstamų vaisių. Paskutinį kartą iš jų gavau stiklainį abrikosų. Iš pradžių atrodžiau kaip puikus pasimatymas jų sūnui. Jie matė, kad jis buvo sotus ir patenkintas. Jie padėkojo man, kad juo rūpinuosi. Nebuvo jokių skandalų.

Suprantu, kad jie patys savaime nėra blogi žmonės. Mane erzino tik jų manieros. Labai gadino nervus. Visada užduoda keistų klausimų. Nepasakyčiau, kad jų nekenčiau, bet apie meilę negalėjo būti nė kalbos. Tiesą sakant, vargu ar galiu nurodyti objektyvią savo požiūrio į juos priežastį. Tikriausiai nesutapo charakteris.

Vieną dieną namelyje kalbėjausi su mama telefonu. Kalbėjomės apie mano vyro giminaičius. Bijodama, kad mano spėlionės bus išgirstos, tyčia nuėjau už tvoros toliau nuo svetainės. Istorija buvo emocinga, norėjau, kad mama viską vaizdžiai pateiktų. Kai kuriose vietose juokiausi visu balsu. Tik bėda buvo ta, kad mano uošvė buvo labai arti manęs. Ji buvo nusprendusi prie tvoros prisirinkti aviečių. Iš ten galėjau jas girdėti. Mano liežuvis yra mano priešas. Dabar nežinau, kaip elgtis.

Padėkite patarimu, prašau.

Rate article
Kaip susiginčijau su vyro giminaičiais