Kaip močiutė pasodino savo naujagimį anūką po gimdymo ligonine

Marijai jau buvo 60 metų. Jau buvo laikas išeiti į pensiją, tik ji neskubėjo. Tą dieną ji baigė pamainą, persirengė ir išėjo namo. Smarkiai lijo, bet ji neturėjo skėčio. Ji užsimetė ant galvos rankinę ir nuėjo link autobusų stotelės. Staiga ji išgirdo vaiko verksmą – ant suoliuko gulėjo poros dienų kūdikis.

Ji paėmė paketą ant rankų ir ėmė raminti kūdikį. Moteris nubėgo atgal į darbą, nes kūdikis buvo visas šlapias. Ji iškvietė pediatrą į skubios pagalbos skyrių, kad apžiūrėtų rastą kūdikį.

– Tai berniukas. Dviejų savaičių amžiaus. Jis sveikas vaikas. Nežinau, kodėl jį numetė. Tokį vaiką reikia mylėti ir lepinti, – pasakė gydytojas.

Moteris nusprendė likti naktinėje tarnyboje, vis tiek nebūtų užmigusi. Kaip tik tuo metu atvyko policija, reikėjo duoti parodymus. O Marija visą tą laiką buvo užsiėmusi su kūdikiu – nepaleido jo iš rankų.

Po dviejų valandų policijos būrys grįžo su jauna sutuoktinių pora. Mergina buvo apsipylusi ašaromis, o berniukas vos laikėsi ant kojų.

– Parodykite mums rastąjį. Gal jis mūsų, – pasakė mergina.

Jie apsivilko drabužius ir nuėjo į vaikų skyrių. Ji pamatė savo sūnų ir apsipylė ašaromis. Motina jį apkabino ir nenorėjo paleisti. Marija nieko nesuprato. Tada inspektorius jai viską paaiškino:

– Marija paaiškino, kad Sara ir Robertas susitikinėjo slapta nuo jos tėvų, nes jie buvo nusistatę prieš jų santykius. Jei Saros tėvai su tuo tiesiog taikstėsi, tai Roberto motina darė viską, kad supykdytų potencialią atžalą. Kai gimė berniukas, berniukai manė, kad jų močiutė suminkštės ir apsidžiaugs šia žinia. Deja. Moteris buvo įsitikinusi, kad Sara pasmaugė kūdikį. Ji leido jauniems tėvams eiti į kiną, o pati pasinaudojo situacija ir nuvežė berniuką po gimdymo palata.

Štai tokia istorija. Greičiausiai berniukas niekada nepamatys savo močiutės.

 

Rate article
Kaip močiutė pasodino savo naujagimį anūką po gimdymo ligonine