Kaip mano sutuoktinis slapta aprūpino mano mamą, o aš neturėjau ką dėvėti su kūdikiu

Mes su sutuoktiniu negyvename pasiturinčiai – gyvename, kaip galime. Abu dirbame, bet mūsų atlyginimai nėra dideli. Sakyčiau, nedideli. Taip pat turime ketverių metų dukrą. Suprantate, kad šiais laikais išlaikyti mažą vaiką yra labai brangu ir apskritai nėra lengva gyventi iš mažų pinigų.

Be to, vyras nusprendė padėti mamai mokėti komunalinius mokesčius. Vadinasi, mes patys vos galime išgyventi, todėl duodame pinigų ir jai. Tai reiškia, kad mano uošvė yra puikios sveikatos ir galėtų susirasti darbą puse etato. Būčiau nuėjusi ir pati, bet ant rankų laikau mažą vaiką. Kiek kartų prašiau uošvės prižiūrėti dukrą, ji vis atsisakydavo, motyvuodama tuo, kad neturi jėgų. Esą jos sveikata apskritai prasta.

Paskui sužinojau, kad mano uošvė išvyko atostogų, ir net ne pigių. Sužinojau iš savo vyro, kuris mane tiesiog pastatė prieš faktą, kad dabar, nesant motinos, reikės man važiuoti į kitą miesto galą ir prižiūrėti jos augalus. Pasakyti, kad buvau sukrėsta, nėra ko. Juolab kad užuot gaišusi šį laiką jos gėlėms, galėčiau užsidirbti papildomų pinigų kur nors kitur.

Tačiau mane stebina visai kas kita. Pastaruoju metu mano uošvė pradėjo gyventi prašmatniai. Ji turi brangių aksesuarų, paskui sukneles iš butikų, o paskui dar ką. Vis galvodavau, iš kur ji gauna pinigų. Juk jos vyras taip skundėsi, kad vargšė motina negali pati susimokėti už buto nuomą, o čia štai ir turi. O šis kurortas – tikrai mama susirado kažkokį turtingą dėdę, kuris ją remia.

Ir vieną dieną pastebėjau, kad vyras dažnai nešioja tą pačią rankinę, labai sunkią. Kol jis buvo vonioje, pažvelgiau į jį ir pamačiau įrangą. Vienas nešiojamasis kompiuteris man buvo pažįstamas – jis priklausė mano draugui. Kitą dieną, kai atėjau į darbą, tada mano draugė man pasakė, kad mano antroji pusė dirba ne visą darbo dieną. Remontuoja kažkieno kito įrangą.

O, štai iš kur tie pinigai! O kai tiesiai šviesiai paklausiau, ar jis išlaiko savo motiną, jis atsakė teigiamai.
-Taigi mes su dukra neturime kuo apsirengti, kelis kartus siuvame kojines, o tu siunti mamą į kurortus, taip pat perki drabužius butikuose.
-Tai mano pinigai. Kur noriu, ten juos ir išleidžiu.

Nereikia nė sakyti, kad už jo pinigus aš jį išsiunčiau. Jis taip myli savo mamą, tegul gyvena su ja. Argi tai ne teisinga?

Rate article
Kaip mano sutuoktinis slapta aprūpino mano mamą, o aš neturėjau ką dėvėti su kūdikiu